Dura derrota del Mis Ibérica contra un Palafrugell que consolida el liderat

Els locals ensopeguen amb la defensa, el porter i els àrbitres, i perden un partit que els podia haver catapultat cap als primers llocs

El MiS Ibérica Mataró rebia el líder de la Primera Nacional, que està a pocs punts de certificar l’ascens a OK Lliga, i tant el Club com el Front Mataroní havien fet una crida a l’afició per donar suport a l’equip en aquest compromís tan important. La veritat és que la campanya va ser un èxit rotund i l’ambient que es va viure al pavelló, ja des d’abans de començar, va ser excepcional amb una bona representació, també, de l’afició de Palafrugell.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Palafrugell

Els jugadors locals van donar-ho tot i el Palafrugell va demostrar perquè és el líder i un dels equips menys golejats de la competició. El joc va ser intens, en un d’aquells partits que fan afició. Les ocasions se succeïen, i la majoria eren a l’àrea visitant. Al minut deu de partit, una jugada confusa en aquesta àrea va acabar en gol després d’un xut d’Àlex Cantero i amb la porteria desplaçada de la seva posició. Després d’uns moments de dubtes i de reunir-se els dos àrbitres, van decidir no concedir el que hauria sigut el primer gol del partit i van xiular booling. Mig minut després, un potent xut d’Èric Florenza el va treure el porter visitant amb el casc. I encara pocs minuts després, una altra clara ocasió del Mataró va acabar amb la pilota al pal. Però el primer equip a avançar-se al marcador va ser el visitant, amb un xut des de la zona lateral de la pista que va ser desviat dins l’àrea per col·locar-lo fora de l’abast del porter mataroní. Una gerra d’aigua freda per als locals. Menys d’un minut després, una gran jugada dels de Quim López, bolcant tot el joc cap a un costat de la pista, va deixar Lladó sol a l’altra banda i, amb una gran jugada es va endinsar dins l’àrea i només el van parar fent-li penal. Marc Figa, però, no va poder transformar-lo i, després del rebuig del porter, altre cop una jugada confusa va acabar amb xut de Cantero, la pilota dins de la porteria i els àrbitres dubtant. Aquesta vegada, a més, hi havia hagut una clara empenta a Cantero dins l’àrea. Els àrbitres no van concedir, tampoc, el gol i, a més, tampoc van veure el clar penal, i van tornar a sancionar sacada neutral. Durant uns minuts, el partit es va posar molt dur, per ambdues bandes i, a 5 minuts del descans, hi va haver una doble targeta blava per Marc Figa i Ruben Ruiz després d’una picabaralla que van protagonitzar. Al descans es va arribar amb el 0-1 en el marcador.

Ben aviat en començar la segona part, en una jugada en què Sergi Grané va protagonitzar 3 parades consecutives, els rivals van agafar el rebuig en cada una d’elles i, a la quarta, van aconseguir el segon gol del seu compte particular que complicava, i molt, el partit. Poc després, al minut 5, però, la desena falta del Palafrugell va donar a Èric Florenza l’ocasió de xutar una falta directa que va executar magistralment aconseguint l’1-2. Van succeir, llavors, els millors minuts de joc dels locals, amb diverses ocasions clares per aconseguir l’empat fins que al minut 13, els visitants van fer l’1-3. I menys d’un minut després Florenza va veure una targeta blava que va suposar una falta directa i dos minuts d’inferioritat. Tot i superar aquests dos esculls sense rebre cap gol, els mataronins havien perdut el tempo del partit i ja jugaven massa a la desesperada. En els últims 5 minuts, tot i el gol de Figa que suposava el segon del Mataró, el joc boig dels locals van donar opcions als visitants de sentenciar el partit, arribant al 2-5 final.

MiS Ibérica MATARÓ – CH PALAFRUGELL 2-5

MiS Ibérica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Figa (1), Oriol Lladó i Àlex Cantero – equip inicial-, Èric Serra, Jordi Bartrès, Conrad Xicota i Juan Sebastian Gómez (ps).