Tercera victòria consecutiva del Mis Ibèrica Mataró que permet somiar amb l’ascens

Els mataronins van remuntar el partit contra el GEIEG que s’havia complicat d’inici per resoldre amb un clar 6-3

El MiS Ibèrica Mataró afrontava el partit contra el GEiEG amb la baixa de Jordi Bartrès que, tot i estar a la banqueta, no va jugar en tot el partit per molèsties al canell. Era el segon partit consecutiu en què Bartrès no podia saltar a pista i la veritat és que és una baixa sensible. Però l'equip de Quim López va aconseguir la tercera victòria consecutiva, i quarta en cinc partits. La segona volta està essent magistral, l’equip cada cop està més lluny de la zona baixa i, fins i tot, s’albira la possibilitat d’arribar a lluitar pel somni de l’ascens. Tot és possible per la igualtat que hi ha a la taula classificatòria.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - GEIEG

Els gironins comencen guanyant

L'equip va començar una mica fred i, al minut 4, Sergi Canet va poder conduir un contratac gairebé sense oposició per afusellar Grané al segon pal i encetar el marcador. Menys d'un minut després, però, Marc Figa va restablir la igualtat al marcador definint perfectament un contracop en què va rebre l'assistència dins l'àrea. La galleda d'aigua freda va arribar al minut 9, en què, altre cop Sergi Canet, va anotar un golàs des del seu propi camp situant la bola lluny de l'abast de Grané, tapat pel bosc de jugadors, a l'escaire dret de la porteria. Per acabar de complicar el partit, al minut 10, Èric Florenza va veure una targeta blava per una falta al mig del camp. Podia significar l'1-3 i posar-se realment costa amunt. Però Sergi Grané va resoldre magistralment la directa i, durant els dos minuts d'inferioritat, la defensa del Mataró va estar brillant. Els de vermell no creaven gaires ocasions clares, però contínuament xutaven de lluny per provar la porteria local. La sensació era que els locals notaven els nervis per la necessitat de la victòria i no els sortia res. Inclús Àlex Cantero, enmig d'una jugada d'atac, va perdre les rodes d'un patí... Molt travat estava el partit i, a més, el porter visitant estava realitzant una veritable exhibició amb aturades de tot tipus. Dues de molt clares de Marc Figa. Però finalment, just al fil del descans, Èric Florenza va aconseguir superar-lo per tornar a anivellar el marcador.

Tres gols en set minuts decideixen el matx

A la segona part, els locals, després d’una llarga xerrada al vestidor, van sortir molt concentrats i van resoldre contundentment el partit amb 3 gols abans del minut 7. Al minut 3, Èric Florenza va conduir un contracop i va donar una assistència magistral a Cantero que va resoldre al segon pal. Al minut 5, Marc Figa anotant de penal. I al minut 7, Oriol Lladó després d’una bona jugada d’equip. El partit semblava sentenciat, l’afició respirava tranquil·la i el Front Mataroní animava sense descans. I tot i que al minut 10, Sergi Canet, altre cop amb un xut des del seu camp, va anotar el 5-3, el partit no va perillar en cap moment. Al minut 15 Èric Serra va sentenciar definitivament amb un altre gol després d’una brillant jugada d’equip culminada amb una assistència al segon pal.

MIS IBÈRICA MATARÓ – GEiEG 6-3

MiS Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Figa (2), Oriol Lladó (1) i Àlex Cantero (1) – equip inicial-, Èric Serra (1), Jordi Bartrès, Conrad Xicota i Juan Sebastian Gómez (ps).