Pas cap a la permanència del Mis Ibérica Mataró

A Vilanova els homes de Quim López van sumar tres punts importants per mantenir la categoria davant d'un rival directe

El Mis Ibérica CH Mataró va obtenir una valuosa victòria aquest passat cap de setmana a la pista del Vilanova, ja que els tres punts serveixen per començar a deixar enrere el fantasma del descens, tot i que encara queda molt camí per fer per tal de certificar la permanència. El passat dissabte es notava a la pista que els dos equips es juguen seguir a 1a Estatal la pròxima temporada, en una categoria molt igualada en la zona mitja, ja que ara els mataronins es troben tan sols dos punts per sobre dels llocs de descens, tot i haver pujat fins al novè lloc, però alhora el Tordera, que és cinquè, és a només tres punts.

Els dos equips van sortir buscant els tres punts, i els primers a avançar-se van ser els locals, però dos gols d’Èric Serra servien per capgirar el marcador, tot i que el Vilanova va empatar de seguida. Pocs segons abans del descans, Èric Florenza avançava de nou als mataronins (2-3). A la represa, el mateix Florenza convertia una falta directa per donar dos gols d’avantatge al seu equip, però pocs minuts més tard els locals retallaven el seu desavantatge de nou (3-4). Els homes de Quim López no van perdre els nervis, i Florenza novament va estar encertat en transformar una nova falta directa que donava aire al Mataró, que va saber aguantar els darrers minuts el seu avantatge per endur-se els tres punts.

CP VILANOVA - Mis Ibérica CH MATARÓ 3-5

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Èric Florenza (3), Èric Serra (2), Marc Figa, Oriol Lladó, Conrad Xicota, Àlex Cantero i Juan Sebastián Gómez (ps).