Jordi Bartrès: "He hagut de fer un pas endavant per aportar experiència"

Entrevistem el jugador del Mis Ibérica CH Mataró

 

L'actual, ha estat una temporada de canvi d'entrenador i sembla que ha costat l'adaptació

Ha costat una mica, sobretot a l'inici. I han fallat sobretot els resultats. A més a més, després sabem com són els esports amb les dinàmiques que, un cop entres en una de negativa, és molt més difícil sortir-ne. També, hem tingut algunes coses externes. No ha estat fàcil, i no hi havia un altre sistema que aconseguir una bona línia de resultats, per canviar la dinàmica.

La victòria d'aquest cap de setmana ratifica un millor rendiment aquest 2017.

És evident. Si comparem amb la primera volta, els 4 primers partits vam fer 2 punts. Aquests mateixos partits a la segona volta, hem sumat 2 victòries i un empat. Ara hem de seguir treballant, sense donar-nos per satisfets. Però clar, també és cert que pitjor no podia anar, ja estàvem al fons del pou i només quedava sortir-ne.

A més a més, sembla que la lliga és molt igualada.

La nacional acostuma a tenir uns equips punters i els altres que estan en una altra lliga. L'any passat ja va semblar que s'igualava més, però aquest any sí que tot està molt igualat excepte el Raspeig, que ja està despenjat. Tots els partits entre qualsevol rival acaben només amb un gol de diferència, mostrant la igualtat entre uns i altres. Amb un parell de partits guanyats et pots posar a dalt i, en canvi, en perds dos i ja quedes despenjat.

Quins objectius us marqueu per el que queda de temporada?

Com diu el tòpic, partit a partit. Altra cosa no podem fer, perquè si mires a baix jugues el partit amb falta de confiança i acabes punxant. Si estem forts i conjuntats som capaços de guanyar a qualsevol, com ja hem demostrat. De la mateixa manera que si no ho fem així també podem perdre contra qualsevol rival. La lliga està molt ajustada i tot s'acaba definint per petits detalls, per tant, hem de treballar per aconseguir el punt que ens falta i les circumstàncies se'ns posin de cara.

La baixa dels Povedano sembla que ha servit d'incentiu per la plantilla.

Quedem els que quedem i som els que som i hem de remar tots en la mateixa direcció. I com que la plantilla és més curta, potser encara ens fa estar més implicats a tots.

A nivell personal, sembla que estàs còmode i trobes la porteria rival amb facilitat.

Sí, a nivell personal m'estic trobant molt còmode, marcant gols, amb confiança. A més a més, també he d'aportar veterania, i ara encara amb més motiu considerant que la plantilla s'ha quedat curta. S'ha de fer un pas endavant i aportar l'experiència necessària a l'equip.