Dues importants victòries dels equips del Club Hoquei Mataró

Tots dos han guanyat als equips del Sant Cugat en una tarda brillant al Pavelló Jaume Parera

La tarda del dissabte oferia un doble duel entre els equips sèniors del Club Hoquei Mataró i el CP Sant Cugat, i la cosa ha anat rodona per als equips mataronins que han aconseguit dues brillants i importants victòries, en el seu camí cap a la salvació.

Hoquei Medicare CH Mataró - Sant Cugat

El Medicare System Mataró va començar el partit amb una jugada assajada des del centre del camp que gairebé va significar un gol en els primers 10 segons, però ben aviat es va veure que la superioritat era clara. Les jugades de les mataronines sempre trobaven espai pel xut, moltes vegades des del centre de l’àrea. Abans de que es complís el segon minut de partit una bona jugada de Xantal Piqué va acabar amb un xut que la portera va desviar, Carla Fontdeglòria va agafar el rebuig i va anotar el primer gol. Pocs minuts després, el segon gol va arribar de la mateixa manera però intercanviant les protagonistes: bona jugada de Carla que xuta al pal i Xantal marca a plaer després d’agafar el rebuig. Tot semblava encarrilat, les locals dominaven el joc i el marcador, però va arribar una patacada en menys de 15 segons. Un xut de lluny el va parar Escalas i una jugadora santcugatenca va agafar el rebuig i va marcar el 2-1 sense oposició. Les mataronines van saber mantenir el domini i van tornar a marcar de l’estic de Carla Fontdeglòria amb un precís xut al segon pal. Però altre cop les de roig i negre van respondre ràpidament anotant el 3-2. Encara abans del descans, Carla Fontdeglòria va anotar el seu tercer gol convertint una falta directa conseqüència d’una targeta blava i Aina Florenza va anotar el 5-2 en un brillant contracop.

La segona part va tenir poca història. El domini seguia sent de les locals però no van ser tant incisives de cara a porteria. L’únic gol el va anotar Aina Florenza a les acaballes del partit i va segellar un marcador “de tenis” per acostar les noies a les posicions de permanència i donar-los confiança de cara als propers compromisos.

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ 6-2 CP SANT CUGAT

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Joana Xicota, Aida Antón, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (3), Anna Fontdeglòria, Ona Castellví, Aina Florenza (2), Xantal Piqué (1), Èrika Arellano.

Gran victòria del Mis Ibèrica Mataró contra un dels millors equips de la competició

El MiS Ibèrica Mataró va començar molt endollat el partit i va crear dues bones ocasions abans que caigués el primer minut de partit, però no va ser fins al minut 5 que una gran jugada de Jordi Bartrés la va treure el porter i Èric Florenza la va aprofitar per inaugurar el marcador. Els mataronins controlaven el partit contra un dels equips cridats a disputar les places d’ascens. Al minut 10, una gran jugada d’Àlex Cantero internant-se a l’àrea va tallar-la el Sant Cugat amb un clar penal. Marc Figa es va disposar a executar-lo però el porter Riveiro li va treure tant el xut, com la jugada després del rebuig. I poc després, una jugada individual de Xavier Serrallonga, amb un precís xut a l’escaire, va suposar l’empat a 1. Llavors es va entrar en una dinàmica de joc ràpid, amb ocasions a les dues porteries, sense un domini clar. Però a falta de 5 minuts pel descans, un xut dels mataronins el va tallar voluntàriament, segons l’àrbitre, un jugador del Sant Cugat amb el peu i va sancionar una falta directa que Jordi Bartrés va convertir en el 2-1 amb que es va arribar al descans. Tot i el resultat favorable, el Mataró estava molt carregat de faltes (8) i això feia preveure problemes en la segona part.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

Així va ser, al minut 3 de la segona part l’àrbitre va sancionar la novena falta del Mataró, i al minut 4, la desena, que va donar una oportunitat d’empatar als visitants. Llavors es va produir una situació ben extranya. Sergi Grané es va acostar a la banqueta com fan molts porters abans d’enfrontar-se a una falta directa i, quan tornava cap a la seva posició, l’àrbitre va obligar que fos substituït per Juan Sebastian Gómez. Així va debutar, el colombià, amb el primer equip del CH Mataró. I no va poder fer res per aturar l’execució de Pau Gilabert. 2-2. El joc va continuar amb la tornada a pista de Grané i 3 minuts després, el Sant Cugat va cometre una falta per la que l’àrbitre va concedir la llei de l'avantatge i, en la mateixa jugada a l’altre extrem de la pista, va cometre una altra falta que va suposar la desena. Altre cop Bartrés la va executar amb mestria i va tornar a avançar al Mataró. Van succeir uns minuts en que va destacar un gran Èric Florenza que va crear un parell d’ocasions amb jugades impressionants, una rematada de fantasia i un xut al pal. Les ocasions mataronines es succeïen i un excels Riveiro les treia totes, de la mateixa manera que feia Grané amb les poques que tenien els visitants. El marcador de faltes estava en 14-14 i això feia preveure que en qualsevol moment es podien produir jugades decisives. El Mataró intentava controlar la bola, deixar passar el temps i no fer faltes, mentre el Sant Cugat ho intentava tot per arribar a la porteria de Grané amb opcions de superar-lo o, en tot cas, aconseguir treure la quinzena falta dels locals. A un minut i mig del final, una gran jugada de Figa es va resoldre amb un penal favorable al Mataró que va indignar completament al porter santcugatenc. En la immediata execució, del mateix Marc Figa, Riveiro ni la va veure. Un Sant Cugat bolcat totalment en atac va provocar, ara si, a falta de 30 segons, la quinzena falta del Mataró. Altre cop Pau Gilabert va enfrontar-se, ara si amb Sergi Grané, i el porter mataroní li va treure magistralment el xut que hauria pogut provocar un final d’infart.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 4-2 CP SANT CUGAT

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés (2), Eric Florenza (1), Eric Serra, Marc Figa (1), Oriol Lladó, Conrad Xicota, Àlex Cantero, Juan Sebastián Gómez.