El Mis Ibérica Mataró cau derrotat a Astúries (4-0)

Una mala primera part i la falta d’encert quan van reaccionar a la segona condemnen el CH Mataró davant l'Asturhockey

El Mis Ibèrica Mataró va intentar sorprendre l’Asturhockey (tercer a la classificació amb 10 victòries de 16 partits) amb una defensa oberta i pressionant bastant endavant. No li podia sortir pitjor. Sobretot la primera part va ser un vendaval per part dels asturians. Un cop superada la primera línia de pressió trobaven molts espais per aprofitar amb jugades en velocitat. Això va provocar, durant la primera part, moltes faltes (8), dues targetes blaves, amb les consegüents faltes directes i minuts en superioritat, un penal... Precisament va ser amb el penal, al minut 5 de partit, on l’Asturhockey va obrir el marcador. I 20 segons després, una pèrdua de pilota just al servir del mig del camp va propiciar un contracop que va suposar el segon gol. Els 20 primers minuts de la primera part van ser un monòleg amb multitud d’ocasions per als locals i amb un Grané encertat a la porteria, però a les acaballes de la primera part els mataronins van reaccionar i, abans del descans, van tenir algunes clares ocasions que podrien haver canviat la dinàmica del partit. Allà va ser on va començar a destacar Aarón Candanedo, el porter dels locals, que va aconseguir mantenir el zero a la porteria fins al descans. Un gol en aquell moment hauria obert completament el partit.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Asturhockey

A la segona part, el Mataró va seguir entonat i va començar molt fort, creant diverses ocasions als primers minuts, però Aarón no estava disposat a deixar-se superar i va seguir parant-ho tot en una exhibició impressionant. Era indiferent que fossin xuts llunyans, jugades en ú contra ú, o jugades dins l’àrea, semblava impossible de superar-lo. I el Mataró es va anar desesperant. Va arribar la desena falta dels locals, i Bartrès tampoc va poder superar en aquesta ocasió al porter asturià; de la mateixa manera que Nico Carmona tampoc va poder superar a Grané quan va arribar la desena dels de groc i negre. Però tot just després, Pedro González, màxim golejador de la competició, va conduir magistralment un contracop i després d’amagar una passada va sentenciar el partit amb el 3-0 a falta de 5 minuts. Encara hi va haver temps perquè arribés la quinzena falta del Mataró i, aquest cop sí, Borja Bernardo aconseguí superar Grané per situar el 4-0 definitiu. I ja en l’últim minut, un Jordi Bartrés desesperat va veure una segona targeta blava. Grané va poder aturar la seva quarta directa de la nit. Gran actuació amb molt poc premi.

CP Asturhockey - MiS Ibèrica MATARÓ 4-0

MiS Ibérica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès, Marc Figa i Oriol Lladó – equip inicial-, Èric Serra, Àlex Cantero i Juan Sebastian Gómez (ps).