Empat del Medicare System Mataró a la pista del líder

Les mataronines van emportar-se un bon punt de Gijón, igualant el marcador al final del matx

El Medicare System CH Mataró va emportar-se un punt de la pista del líder, el Gijón, que es manté com a únic equip imbatut de la categoria. Aquest empat ha de servir a l’equip d’Albert Larrea per tornar a creure en les seves possibilitats i lluitar per la permanència, que ara mateix tenen a quatre punts. Les mataronines van sortir a la pista amb una defensa molt intensa, i Aina Florenza va fer el 0-1 finalitzant un bon contracop. La reacció asturiana no es va fer esperar, i pocs minuts més tard ja havien capgirat el marcador amb dos gols de María Díez. Les visitants no van abaixar els braços, i abans del descans empataven de nou, altre cop gràcies a un contraatac, aquest cop aprofitat per Carla Fontdeglòria.

Hoquei Medicare CH Mataró - Gijón

A la represa les locals seguien dominant el partit, i va acabar arribant el seu tercer gol, altre cop obra de María Díez, però el Mataró va saber mantenir-se dins del partit. Van evitar que l’avantatge local augmentés quan estaven jugant millor, i a falta de poc més d’un minut pel final arribava l’empat a tres gols de l’estic d’Anna Fontdeglòria. El Gijón es va bolcar en atac al darrer minut de partit, però les mataronines van poder defensar l’empat, sumant un punt que de moment té més valor anímic que a efectes pràctics a la classificació.

Hostelcur GIJÓN HC - Medicare System CH MATARÓ 3-3

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas, Carla Fontdegloria (1), Anna Fontdegloria (1), Ona Castellví, Aina Florenza (1), Julia Canal, Xantal Piqué, Erika Arellano.