El Medicare System Mataró suma una altra derrota contra el Palau

Tot i jugar molts minuts de tu a tu contra un dels millors equips de la competició, l’efectivitat de les visitants va decidir el partit

El Medicare System Mataró encetava la segona volta de la competició rebent el HC Palau de Plegamans: un dels millors equips de la competició que es troba en tercera posició perseguint al poderós Gijón (pròxim rival de les mataronines). Tal com ja va passar en el primer partit de la temporada, a Palau, les noies d’Albert Larrea van jugar de tu a tu a les palauenques i van tenir opcions de disputar el partit gairebé fins al final. Després d’un inici de partit equilibrat i amb ocasions a les dues porteries, els àrbitres van assenyalar un penal a l’àrea visitant que Ona Castellví es va encarregar de transformar en gol superant a Laura Vicente. Ben poc va durar l’alegria, ja que Berta Busquets, amb una brillant jugada sortint des de darrere de la porteria, va superar Ariadna Escalas per portar el partit al descans amb l’empat a 1 en el marcador.

Hoquei Medicare CH Mataró - Palau Plegamans

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica però, potser, amb una mica més de perill per part de les visitants. Molta feina, i ben resolta per Escalas. De tota manera, el partit es va desequilibrar en una jugada desafortunada en què un xut des de darrere la porteria (i que per tant no tenia angle per entrar a gol) de Paula Ferron va rebotar en l’estic de la portera mataronina i es va colar a la porteria. I pocs minuts després, altre cop Berta Busquets va anotar per sentenciar el partit. Aquest resultat deixa l’equip mataroní enfonsat al pou de la classificació i amb necessitats imperioses de sumar victòries. Està clar, però, que la setmana que ve, a la pista del líder (imbatut fins ara) serà complicadíssim.

Hoquei Medicare CH Mataró - Palau Plegamans

Medicare System MATARÓ – HC Palau 1-3

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria, Ona Castellví (1), Anna Fontdeglòria i Aina Florenza –cinc inicial-, Xantal Piqué, Joana Xicota, Júlia Canal, Aida Anton i Èrika Arellano (ps).

Hoquei Medicare CH Mataró - Palau Plegamans