El Mis Ibérica Mataró inicia la revifada empatant a Calafell (3-3)

Comencen la segona volta de la competició amb una bona imatge i un valuós empat però, per resultats d’altri, caient a posicions de descens

El Mis Ibèrica Mataró començava la segona volta de la competició, després del ‘terratrèmol’ viscut a l’equip durant aquesta setmana, visitant la complicada pista del Calafell i si els ànims arribaven tocats, abans de complir el primer minut ja s’avançaven 1-0 els locals. Molt complicat per a un equip que necessita un parell de partits que es posin de cara per agafar confiança. I encara, al minut 10 de partit, el Calafell aconseguia el segon gol. Llavors va ser quan va arribar la reacció i, de la mà de Jordi Bartrès, el Mataró aconseguia el 2-1, capgirant la iniciativa del partit. Just abans del descans, després que Sergi Grané aturés de manera brillant un discutible penal, Èric Serra va aconseguir el seu primer gol de la temporada i va situar l’empat al marcador.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell

Però la segona part va començar com la primera i, ben aviat, van tornar a avançar-se els calafellencs. Altre cop tocava remar a contracorrent i aquest cop va ser Cantero qui va aconseguir empatar el partit a tres gols. Quedaven 16 minuts de partit, però el marcador no es va moure més, tot i que ambdós equips van intentar-ho. El que es podria llegir com un bon resultat, ja que a la pista del Calafell només hi ha guanyat el Palafrugell i el Sant Cugat, deixa l’equip, per culpa de la victòria del SHUM Maçanet a Tordera, en posicions de descens. La setmana que ve l’equip rebrà la visita del Barça B, i cal l’ajuda de tothom per guanyar el partit i, de manera clara, adreçar la trajectòria.

CP Calafell - MiS Ibèrica MATARÓ 3-3

MiS Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès (1), Marc Figa i Oriol Lladó – equip inicial-, Èric Serra (1), Àlex Cantero (1) i Juan Sebastian Gómez (ps).