Els germans Povedano ja no són jugadors del Mis Ibérica Mataró

La Comissió Esportiva ha decidit rescindir el contracte de Marc Povedano, a qui ha seguit el seu germà Albert

La Junta directiva del Club Hoquei Mataró, per recomanació d’un estudi de la Comissió Esportiva, ha decidit unilateralment rescindir el contracte d’en Marc Povedano. En el moment de notificar-ho al jugador, abans de l’entrenament del dimarts dia 24 de Gener, el seu germà, Albert Povedano, va decidir que ell també rescindia el seu contracte. La notícia coincideix amb el final de la primera volta de la competició que deixa un resultat certament decebedor per a l’equip de Quim López: el Club Hoquei Mataró es troba en l’onzena posició de la classificació, amb només 4 victòries de tretze partits i 15 punts, un per sobre dels que actualment suposarien el descens.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Alpicat

Marc Povedano estava disputant la tercera temporada amb l’equip mataroní després d’arribar, l’estiu del 2014, per jugar l’OK Lliga. En aquest temps, sempre ha destacat per la seva capacitat golejadora, sent, després de la marxa de Martí Casas, el líder de l’equip en aquest aspecte. Aquest any ha fet 15 gols tot i haver-se perdut 2 partits per sanció. És un jugador amb una llarga trajectòria, format a l’Igualada, la seva ciutat natal, i que també ha jugat al Lleida i al Sant Feliu de Codines.

Per altra banda, el seu germà, Albert Povedano, va arribar aquest estiu passat per reforçar la porteria mataronina procedent del Lleida Llista Blava i s’ha alternat a la porteria amb el porter mataroní Sergi Grané, deixant algunes actuacions memorables com la que va realitzar al camp del Barça B.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Alpicat

Amb les seves baixes, la plantilla queda una mica coixa, ja que Ferran Guimerà també va marxar fa poques setmanes, i Quim López haurà de fer pujar, de ben segur, un porter dels equips inferiors i, potser també, algun jugador. Actualment els jugadors en plantilla són set: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (capità), Jordi Bartrès, Marc Figa, Àlex Cantero, Èric Serra i Oriol Lladó; mentre que habitualment les plantilles d’hoquei compten amb dos porters i vuit jugadors.