El Mis Ibérica Mataró toca fons després de perdre a Tordera (7-2)

Els de Quim López es van veure superats, en tot moment i en tots els aspectes del joc, pels jugadors quatribarrats

• Marc Gomà
  • Diumenge, 22 Gener 2017 19:38

Partit per oblidar el que va jugar, aquest dissabte, el Club Hoquei Mataró a Tordera. El partit es va complicar ben aviat, i tot i venir d’una bona ocasió de Marc Povedano que va fer un xut al travesser (el primer de 4 pals que va fer el Mataró durant el partit) a l’altra banda, un xut des del mateix cercle central, es va colar a la porteria sense que Grané, que tornava altre cop a la porteria titular, pogués veure’l entre el bosc de cames que tenia davant. Un minut després, un xut fluix, quan els àrbitres ja estaven a punt de xiular passiu als locals, es va colar indulgentment per sota les cames del porter mataroní altre cop sense visual. I encara abans del descans, una contra fulminant va servir als torderencs per anotar el 3-0. Al descans, en un gest gens habitual, Quim López va ordenar canvi de porters i, doncs, va sortir Albert Povedano. No va suposar un canvi significatiu. La tònica va ser la mateixa. Així els locals encara van ampliar l’avantatge fins al 5-0, per acabar tancant el partit amb un 7-2.

Ho Mataro-tordera

Sense cap dubte, el millor que es pot comentar del partit del Mataró és referent a l’afició. I és que es va desplaçar un bon grup de gent i el Front Mataroní va cantar i animar durant els 50 minuts. Respecte de l’equip, esperar que realment ja hagin tocat fons i, des d’avui mateix, només vagin cap amunt, tant en sensacions, com en joc, i en resultats.

CP TORDERA - MiS Ibèrica MATARÓ 7-2

MiS Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès (1), Marc Figa i Marc Povedano – equip inicial-, Èric Serra, Àlex Cantero (1), Oriol Lladó i Albert Povedano (ps).