El Voltregà no es deixa sorprendre pel Medicare System Mataró

Les mataronines cauen en llocs de descens, i necessiten reaccionar

El Voltregà no volia sorpreses en la seva visita a Mataró, ja que tenen el Gijón 5 punts per damunt i no tenen gaire marge d’error si volen optar al títol. Les locals van aguantar el tipus fins a l’inici de la segona meitat, però a la recta final les visitants no van donar opció a l’equip entrenat per Albert Larrea.

Medicare - Voltregà

A la primera part el resultat era d'1-3, però a la represa les mataronines es van posar 2-3. El Voltregà, que no volia fer perillar els tres punts en joc, va posar la directa i amb dos gols més va sentenciar el partit. Les mataronines tenen aquesta setmana un doble desplaçament a la comunitat de Madrid, ja que juguen a la pista de Las Rozas dissabte i a la del Rivas Las Lagunas (el cuer de la taula) diumenge. Una bona oportunitat per intentar treure punts i sortir dels llocs de descens on es troben.

Medicare - Voltregà 2

Medicare System CH MATARÓ - CP VOLTREGÀ 2-5

Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Carla Fontdeglòria (2), Ona Castellví, Aina Florenza –cinc inicial-, Joana Xicota, Aida Antón, Anna Fontdeglòria, Júlia Canal i Paula Lladó (ps).