El Mis Ibérica Mataró només aconsegueix un punt en el primer partit de l’any

La visita del Sant Feliu va ser un partit amb moltes alternatives i un resultat final de 5 a 5

El Mis Ibérica Mataró tornava a l’activitat després de la parada nadalenca rebent la visita del CHP Sant Feliu en el que era l’últim partit a casa de la primera volta de la competició. L’equip local, necessitat de victòries per pujar posicions a la classificació va començar el partit molt endollat i, abans de complir-se el primer minut de partit ja s’havia avançat en el marcador gràcies a un xut de Jordi Bartrès que es va colar al fons de la porteria visitant. Impossible començar millor el partit. Els visitants, però, van sobreposar-se ràpid i tenien el control del joc, creant diverses ocasions. Al minut sis de partit Aleix Vera va recuperar una pilota al centre del camp i va encarar Albert Povedano, que tornava a la porteria, i va anotar el gol de l’empat. El partit es va estabilitzar amb ocasions a les dues porteries, però van ser els visitants els que van aconseguir avançar-se. Frederic Hinojal va rebre, sense oposició, una passada al bell mig de l’àrea i va batre a Povedano tot i que menys d’un minut després, “l’altre” Povedano va aconseguir altre cop empatar el partit amb un xut de lluny. A falta de 5 minuts pel descans, amb una jugada idèntica a la del segon gol, els visitants van aconseguir el tercer. Altre cop un jugador que rodejava la porteria per darrere va poder donar una passada a un jugador que va rebre, de cara, al bell mig de l’àrea i va batre al porter local. Amb el 2 a 3 es va arribar al descans.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Sant Feliu
Al principi de la segona part va ser Bartrès el que va aconseguir el gol de l’empat amb un malabarisme dins de l’àrea, rematant una centrada a la “remanguillé” i mig d’esquena, però situant el 3-3 al marcador. Ell mateix, però, va rebre una targeta blava un minut després que van aprofitar els visitants per, durant la superioritat, avançar-se altre cop al marcador. A falta de 14 minuts es van succeir una sèrie de decisions arbitrals gairebé surrealistes que van permetre als visitants avançar-se encara més en el marcador. Els àrbitres van sancionar desena falta del Sant Feliu i mentre Jordi Bartrès encarava el porter per executar la falta directa, l’àrbitre de l’altre extrem de la pista va sancionar una falta en la transició de tots els jugadors cap a l’atac. En comptes de deixar xutar la directa i després xiular el que fos, van aturar el joc i van dir que la directa s’havia de repetir. Els visitants es van indignar i durant les protestes Roger Valls va veure la targeta blava. Pintava molt bé pel Mataró que tenia la repetició de la falta directa i els dos minuts de superioritat per remuntar el partit, però en la repetició de la falta, Bartrès va fallar i Cantero, que pujava velocíssim a buscar el rebuig del porter, va caure a terra dins l’àrea visitant. Quan tothom pensava que els àrbitres havien xiulat penal favorable als locals, va resultar que havien sancionat falta de Cantero, que resultava ser la desena del Mataro, i el Sant Feliu va aconseguir situar el 3-5 gràcies a l’execució de la falta directa. Quedaven, encara, els dos minuts de superioritat numèrica per als locals, i Àlex Cantero va aconseguir el 4-5 amb un xut preciós al segon pal del porter. Ja jugant 5 contra 5, però menys de mig minut després, Pove va aconseguir el gol de l’empat. Quedaven deu minuts i el Mataró tenia totalment tancats a darrere els visitants que van aconseguir aguantar el resultat fins al xiulet final.

MiS Ibérica MATARÓ – CHP Sant Feliu 5-5

MiS Ibérica Mataró: Albert Povedano (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès (2), Marc Figa i Marc Povedano (2) – equip inicial-, Èric Serra, Oriol Lladó, Àlex Cantero (1) i Sergi Grané (ps).