Doble cita de l'hoquei mataroní al Jaume Parera

El Mis Ibérica s'enfronta a un rival directe, mentre que el Medicare System rep al poderós Voltregà

El Mis Iberica s'enfrontarа al Sant Feliu, un rival directe

Aquest cap de setmana hi ha doble cita amb l’hoquei patins al Jaume Parera i León, ja que tant el femení d’OK Lliga com el 1a Estatal masculí tornen després de les festes nadalenques jugant a casa, amb partits importants per intentar agafar una bona dinàmica i començar a mirar cap amunt, tot i que les noies ho tenen més complicat.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Maçanet

El Mis Ibérica CH Mataró, el dissabte a les 20:30 hores, rep el Sant Feliu un rival directe en la classificació per evitar de moment els llocs de descens, ja que es troben amb 14 punts, igual que el SHUM Maçanet. Per tant els dos equips necessiten sumar per iniciar l’escalada, ja que de moment la part central de la taula està molt igualada i amb un parell de victòries consecutives qualsevol equip pot passar de la part baixa a lluitar pels llocs d’ascens. La cita és important i ben segur que es viurà un bon ambient per intentar que no es repeteixi el resultat de l’any passat, quan els vallesans van imposar-se per la mínima (0-1). Els de Quim López volen començar l’any amb bon peu, encetant una dinàmica positiva que permeti a l’equip acostar-se a les places d’ascens.

El Medicare System Mataró estrena el 2017 contra el segon

El repte del Medicare System Mataró és més complicat sobre el paper, ja que reben al poderós Voltregà, segon classificat de la lliga i que no es pot permetre fallar per no perdre de vista al Gijón, que encara no ha perdut cap partit i lidera la taula amb mà de ferro. El partit es juga el diumenge a les 18.05 h, i les noies d’Albert Larrea han d’estar molt sòlides en defensa per plantar cara i intentar donar la sorpresa. Aquesta temporada les osonenques ja s’han vist sorpreses a la seva pròpia pista, quan l’equip madrileny de Las Rozas va imposar-se per 1-2.

Medicare System - Voltregà

També és important afegir que, de cara a la classificació, hi ha molts equips que els hi falten partits per jugar i que fins ben avançada la temporada encara hi poden haver moltes variacions. De fet, el Mataró és l'únic equip de la categoria que només ha jugat 9 partits, amb el pendent contra Las Rozas.