Derrota del Mis Ibérica Mataró a Arenys de Munt en el derbi comarcal

L’Arenys de Munt es va emportar la victòria en un partit que va estar més disputat del que indica el marcador

El Mis Ibèrica Mataró va perdre, ahir divendres al vespre, el partit contra el Centre d’Esports Arenys de Munt. El partit va ser molt igualat durant els 50 minuts i els locals es van emportar la victòria perquè van saber aprofitar-se dels errors puntuals dels mataronins així com d’una petita desconnexió que es va produir durant la segona part. El partit es va desenvolupar amb un ambient excel·lent a la graderia, amb els colors de les aficions polaritzant la grada de la mateixa manera que ho feien les samarretes dels jugadors a la pista gràcies a una notable presència del Front Mataroní i a la dels habituals Suporters arenyencs.

A la pista el joc va començar intens des del primer minut, amb ocasions a les dues porteries però amb Burgaya pels locals i Grané pels visitants assegurant totes les pilotes, fins que al minut 5, una pilota solta dins l’àrea pròpia dels mataronins la va aprofitar Marc Roca per enviar-la a l’escaire d’un Sergi Grané que es va trobar venut. Aleshores els visitants van agafar el timó del partit i van crear diverses ocasions. Però no va ser fins al minut 16 en què Marc Povedano, que tornava després de la sanció de dos partits, va enganxar un xut des de mitja distància que també va anar directe a l’escaire. Amb l’empat es va arribar al descans.

Al minut 11 de la segona part, es va produir una jugada en camp de l’Arenys en què els mataronins van demanar falta, però en el ràpid contracop, altre cop Marc Roca, va aconseguir el 2-1 pels de blanc i vermell. Llavors, en poc més de 5 minuts, es va decidir el partit, ja que els locals van aconseguir dos gols més. El tercer, un golàs en una triangulació rapidíssima a la zona mitja del camp que altre cop Roca va transformar. I el quart, amb el Mataró bolcat a l’atac, una altra contra ràpida que Grané no va poder aturar. Encara va disfrutar, Marc Illa, d’una falta directa que hauria pogut ser el cinquè gol local, però que Grané va treure magistralment. Quan tot semblava decidit, amb un 4-1 a falta de 3 minuts, va arribar la reacció dels de Quim López, que van posar la por al cos als arenyencs. A falta de 2,50, amb el Mataró acorralant als locals a la seva àrea i amb una pressió defensiva a tota la pista que no els hi deixava treure la pilota, Àlex Cantero va aconseguir el 4-2. Deu segons després, Jordi Bartrès va tenir una jugada en què va tirar la pilota al pal i encara van tenir a falta de 2,20 una falta directa que Bartrès també va tirar al pal. En aquests últims dos minuts, tot l’Arenys es va veure desbordat. Tot menys Burgaya, que va poder treure les pilotes que en cas de suposar el 4-3 haurien donat encara més emoció als segons finals.

160502Ho_Arenys4

Ara l’hoquei patins agafa vacances, fins al segon cap de setmana de gener en què el Club Hoquei Mataró rebrà al Sant Feliu. Si el Mataró vol seguir somiant amb l’ascens, necessita una bona seqüència de resultats perquè, tot i que la classificació està molt apretada, no és fàcil d’arribar a dalt de tot. Qui sí que ho té millor és l’Arenys de Munt, precisament. Es troben a un punt del líder, havent disputat un partit menys. Clares opcions pels maresmencs de cara a la segona volta de la lliga.

CE Arenys de Munt - MiS Ibèrica MATARÓ 4-2

MiS Ibérica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès, Marc Figa i Oriol Lladó – equip inicial-, Marc Povedano (1), Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero (1) i Albert Povedano (ps).