Derrota immerescuda del Medicare System a Terrassa

L'equip d'Albert Larrea va dominar el joc, però algunes errades puntuals les van aprofitar les locals

El Medicare System visitava la pista de l’Sferic Terrassa ahir dimarts a la nit en el partit avançat de la desena jornada, i va caure per 4-2 tot i fer un bon partit, dominant el joc. Les locals van saber aprofitar errades puntuals de les mataronines, i d’aquesta manera van fer-se amb els tres punts.

Sferic - Medicare

L’Sferic va avançar-se ja al minut cinc, però un gol d’Aina Florenza va suposar l’empat a un gol sis minuts més tard. Abans del descans altre cop Puertas, que va fer els quatre gols locals, va fer el 2-1. Al minut sis de la represa les locals ampliaven el seu avantatge (3-1), però pocs segons més tard un gol de Carla Fontdeglòria tornava a donar opcions al Mataró amb el 3-2. Tot i això, les mataronines no van saber materialitzar el seu domini sobre la pista i a la recta final van encaixar el 4-2 definitiu, que suposava una derrota immerescuda.

Sferic - Medicare 2

Sferic TERRASSA - Medicare System CH MATARÓ 4-2

Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Carla Fontdeglòria (1), Marta Soler, Aina Florenza (1) –cinc inicial-, Ona Castellví, Joana Xicota, Anna Fontdeglòria, Júlia Canal i Èrika Arellano (ps).