Gran victòria del Mis Ibèrica Mataró davant el Maçanet en un partit vibrant

Segona victòria consecutiva, certificant una millora del joc que permet somiar

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 11 Desembre 2016 11:59

El Mis Ibèrica Mataró va guanyar, el dissabte, el partit contra el SHUM Maçanet de la desena jornada de la Primera Divisió. Els mataronins afrontaven el segon partit de baixa per sanció de Marc Povedano i l’equip va certificar el pas endavant que ja havien fet a Palafrugell i va confirmar la millora i la solidesa del seu joc, amb Sergi Grané i Oriol Lladó tornant a formar part de l’equip titular. Els de la Selva van disputar, la temporada passada, l’OK Lliga, perdent la categoria i tot i tenir un equip bastant jove, són uns dels aspirants a tornar a aconseguir l’ascens.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Maçanet

Primera part de domini local amb un únic gol

La primera part va ser de clar domini local, tot i que Grané, a la porteria local, ja va ensenyar alguna pinzellada del que seria una exhibició impressionant a la segona part. Els de groc i negre van fer algunes jugades amb triangulacions rapidíssimes buscant un remat al segon pal. A la tercera, culminada per Bartrés i amb assistència de Marc Figa, va arribar el primer gol del partit al minut 10 de la primera part. Durant tota la primera part va seguir la mateixa dinàmica, amb control posicional del Mataró i amb moltes ocasions, mentre que el SHUM va disposar d’alguns contracops. Al minut 18, en una jugada amb molta gent dins l’àrea mataronina, l’àrbitre va sancionar un penal en contra del Mataró. Adrian Candamio es va situar al punt de llançament i Sergi Grané va fer una gran aturada. Al final de la primera part, tres bones ocasions, una primera pels visitants i, ja a l’últim minut, dos contracops fulgurants del Mataró que no van acabar en gol per molt poc.

La tranquil·litat arriba al darrer sospir

En un Jaume Parera que presentava una bona entrada, i amb un Front Mataroní excepcional que va animar durant els 50 minuts de partit, el Mataró va buscar el segon gol que donés una mica de tranquil·litat, però el que va arribar, al minut 7, va ser una targeta blava per Èric Florenza en una jugada en què el seu estic va sortir volant i va travessar la pista. Ferran García va executar el llançament i va aconseguir situar la pilota fora de l’abast de Sergi Grané per situar l’empat en el marcador. Els de Quim López es van bolcar, llavors, contra la porteria visitant. Volien la victòria i el Maçanet es va carregar de faltes per intentar parar l’allau de joc mataroní. Va ser Àlex Cantero qui va poder superar a Enric Nuñez per tornar a donar avantatge al Mataró. Llavors va ser quan els visitants més van apretar i Grané va fer una exhibició amb aturades per a tots els gustos. A l’últim sospir de partit, els visitants van cometre la desena falta i Jordi Bartrès va aconseguir el 3-1.

MIS IBÈRICA CH MATARÓ 3–1 SHUM MAÇANET

MIS IBÈRICA CH MATARÓ: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès (2), Marc Figa i Oriol Lladó – equip inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero (1) i Albert Povedano (ps).