Bona tarda d'hoquei el dissabte al Pavelló Jaume Parera

L'equip femení rep l'Alcorcón i el masculí el SHUM Maçanet

  • Divendres, 09 Desembre 2016 16:30

El dissabte a la tarda hi ha una molt bona tarda d'hoquei patins al Pavelló Jaume Parera amb dos interessants partits dels dos sèniors del Club Hoquei Mataró.

HO mataro fem-alcorcon

Primer a les 18.15 hores l'equip del Medicare System CH Mataró rep en partit d'OK Lliga femenina l'equip madrileny de l'Alcorcón buscant la tercera victòria consecutiva, després de les aconseguides a Cerdanyola (0-4) i davant el Vilanova a casa la setmana passada (5-1), que van donar els primers sis punts a l'equip mataroní després de vuit jornades de competició. L'equip madrileny està un punt per sobre i per tant un triomf local faria pujar algun esglaó més a la classificació, acostant-se a poc a poc al lloc que mereix l'equip, que la temporada passada va acabar en setè lloc i en la seva primera temporada a la màxima categoria havia acabat cinquè.

La temporada passada l'Alcorcón va guanyar per 1-2 aquí a Mataró i fa dues temporades la victòria es va quedar a casa per 2-1.

Ho Mataro.SHUM Maçanet

Després a les 20.30 hores serà el torn del Mis Ibérica CH Mataró que rebrà el SHUM Maçanet en partit de la 10a jornada de la 1a Estatal. L'equip selvatà és un equip contra el qual l'equip mataroní ha jugat tant en aquesta categoria com a l'OK Lliga, i davant del qual també busca un triomf que refermi l'equip després de la gran victòria aconseguida a Palafrugell, a la pista del líder, el passat cap de setmana. El Mis Ibérica ocupa la 12è lloc amb 11 punts, mentre que el Maçanet és 5è amb 14 punts. Com es pot veure la cosa està molt igualada i l'obtenció dels tres punts podria acostar els de Quim López cap als llocs d'honor. Però fins ara a casa només han guanyat un partit i cal que canviïn la dinàmica, cosa en la qual pot ajudar l'escalf de l'afició.

RESULTATS HISTÒRICS