El Mis Ibérica Mataró perd clarament contra un equip de la part baixa

En un partit que comptava amb la baixa de Marc Figa per sanció, els mataronins no han pogut posar-se per davant en cap moment

El Mis Ibèrica Mataró viatjava a la pista del GEiEG, un equip que només portava una victòria aquesta temporada, i que a priori semblava assequible, tot i que el Mataró comptava amb la baixa de Marc Figa per sanció. Però com ja va essent habitual, el partit començava complicant-se amb un gol matiner dels locals. Tot i que Marc Povedano va poder empatar el partit, abans del descans s’havien tornat a avançar els gironins posant el 2-1 al marcador.

Sant Cugat - CHM 2

La segona part va començar amb un reguitzell de faltes dels de groc i negre, set seguides, que semblaven l’única manera de parar el joc gironí. En una d’aquestes jugades va arribar el 3-1 obra de Joan Gelma. En els minuts posteriors, de domini local, els de vermell i blanc van disposar d’una falta directa i d’un penal que haurien pogut sentenciar el partit. Però va ser altre cop Marc Povedano qui, en aquest cas sí, aprofitant un penal, va anotar el 3-2 que podia ficar als visitants en el partit. No va ser així. Els locals van saber controlar el joc i tornar a forçar faltes dels jugadors mataronins. Fins que també va arribar la quinzena i, en la consegüent falta directa, Pau Palacín va anotar el 4-2. Amb els mataronins buscant el gol a la desesperada, va arribar una targeta blava per a Marc Povedano a falta d’1:20 pel final i durant la superioritat, el 5-2 definitiu.

GEiEG - MiS Ibèrica MATARÓ 5-2

MiS Ibèrica Mataró: Albert Povedano (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (2), Jordi Bartrès, Oriol Lladó– equip inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero i Sergi Grané (ps).