Domini sense premi del MiS Ibérica Mataró contra el Vilanova

Jordi Esteve va tornar a Mataró firmant una exhibició a la porteria visitant

El Mis Ibèrica Mataró havia redreçat el seu camí d’aquesta temporada encadenant dues victòries i aspirava, en el partit contra el Club Patí Vilanova de Jordi Esteve, a situar-se clarament en la disputa per l’ascens. Però ben aviat es va veure que el Vilanova era un equip sòlid i experimentat i que David Aguilar faria patir als mataronins jugant molta estona dins l’àrea local. Després d’uns primers minuts de tempteig el ritme es va accelerar i el partit anava d’un costat a l’altre, amb ocasions a les dues porteries.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilanova

Als 13 minuts de partit, en un xut de Marc Povedano que va acabar al fons de la xarxa, l’àrbitre va anul·lar el gol per sancionar una sorprenent falta de Bartrès. Un minut després va sancionar, també dins l’àrea del Vilanova, un penal que Pove va fallar per dues vegades, ja que l’àrbitre va ordenar repetir-lo. Magistral, una vegada més, Jordi Esteve, però aquest cop en la porteria visitant. I finalment, a 10 minuts pel descans, va arribar el primer gol del partit. Un xut de Marc Povedano al pal el va recollir Àlex Cantero per endinsar-lo dins la porteria visitant. El Vilanova va tenir les millors ocasions de la primera part després que el propi Cantero rebés una clara targeta blava. Però Povedano va aturar la directa i els dos minuts d’inferioritat van passar sense que hi hagués novetats al marcador, arribant al descans amb l’1-0.

La segona part va començar altre cop amb un ritme de joc elevat i amb xuts i ocasions a les dues porteries. Ambdós porters van parar tot el que els hi arribava amb sòlides intervencions. Fins que una altra blava, en aquest cas per a Marc Povedano quan faltaven 12 minuts, va propiciar una nova falta directa i uns altres dos minuts de superioritat per als visitants. I aquest cop, tot i fallar la directa, sí que van poder anotar durant la superioritat. Amb l’1-1 al marcador, el Mataró es va bolcar per la victòria i va crear nombroses ocasions. Però va ser el Vilanova que, a falta d’1:20, va enganxar una bona contra i va aconseguir l’1-2 que va emmudir el Jaume Parera. Tot i l’emprenyada general, cal destacar que l’afició mataronina va reconèixer amb una ovació al gran Jordi Esteve.

MiS Ibèrica MATARÓ – Club Patí Vilanova 1-2

MiS Ibèrica Mataró: Albert Povedano (porter), Èric Florenza, Marc Povedano, Jordi Bartrès, Marc Figa – equip inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero (1), Oriol Lladó i Sergi Grané (ps).