Victòria del Mis Ibérica Mataró a Alacant, segona consecutiva

En la visita a Sant Vicent del Raspeig, dissabte a la tarda, van dominar el partit d'inici a fi

El Mis Ibèrica Mataró visitava, aquesta setmana, la pista d’un equip acabat d’arribar a la Primera Divisió: el Club Patin Sant Vicent del Raspeig, d’Alacant. Per primera vegada a la temporada, un partit es va posar de cara ben aviat, gràcies al gol d’Èric Florenza i al domini que exercien els mataronins a tota la pista.  El Club Hoquei Mataró va portar el pes del partit en tot moment i, de fet, ja a la primera part quedava el partit vist per a sentència amb el resultat de 0-4 (dos gols de Marc Povedano, un de Jordi Bartrès i el ja esmentat del capità).

Sant Cugat - CHM 2

L’equip local, pràcticament només va arribar a porta amb xuts de lluny i algun contracop des de la banda. Albert Povedano, tornat a la titularitat a la porteria, va resoldre amb sobrietat les ocasions dels alacantins. A la segona part, va semblar que els locals havien agafat forces i, aquest cop sí, van aconseguir situar l’1-4 al marcador. Però altre cop Pove i Florenza van posar ràpidament l’1-6. La segona part es va desenvolupar pràcticament sense història, tot i que, a cinc minuts del final, els locals van establir el definitiu 2-6. Després d’un inici de lliga dubitatiu, gràcies a la gran igualtat que hi ha en la competició, el Mataró, gràcies a dues victòries consecutives, se situa a només tres punts de la segona posició, que ocupa el Vilanova, pròxim rival dels mataronins en el partit que suposarà el retorn de Jordi Esteve al Jaume Parera.

Sant Vicent del Raspeig - MiS Ibèrica MATARÓ 2-6

MiS Ibérica Mataró: Albert Povedano (porter), Èric Florenza (2), Marc Povedano (3), Jordi Bartrès (1), Marc Figa – equip inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero, Oriol Lladó i Sergi Grané (ps).