El Medicare System Mataró cau estrepitosament

Quarta derrota en quatre partits per a les noies del Club Hoquei Mataró, aquest cop contra el Bigues i Riells

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 06 Novembre 2016 18:19

Les noies del Medicare System Mataró no aixequen cap aquesta temporada, i en el partit contra el Bigues i Riells van encaixar una dolorosa derrota per 0-4. La primera part va ser de tempteig i no va ser fins a la part final de la mateixa que les visitants es van avançar amb dos gols gairebé consecutius de Marta Borràs. Les jugadores del Mataró tenien la possessió i ho intentaven un cop i un altre, però no hi va haver manera.

Hoquei Medicare CH Mataró - Bigues i Riells

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica. El Mataró controlant la pilota però sense poder crear ni tan sols ocasions clares de gol. Sí que les va tenir quan, per acumulació de faltes, van tenir una directa a favor. I un penal. I una altra directa. I dos minuts de superioritat numèrica. Però en cap d’aquestes ocasions van ser capaces de trobar el fons de la xarxa. Van ser, en canvi, les visitants, que després d’una targeta blava a Carla Fontdeglòria, sí que van poder aprofitar la falta directa i anotar el 0-3. I ja amb el rellotge arribant al final, encara va arribar el 0-4 quan el Mataró estava intentant-ho tot per poder fer un gol.

Medicare System MATARÓ – CHP Bigues i Riells 0-4

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria, Ona Castellví, Xantal Piqué, Aina Florenza, Joana Xicota, Anna Fontdeglòria, Laura Manzanares, Marta Soler i Èrika Arellano (ps).