El Medicare System Mataró segueix sense puntuar

L’equip dirigit per Albert Larrea cau a Sant Cugat amb un gol decisiu a falta de 20 segons, sumant tres derrotes en tres partits

Les noies del Medicare System Mataró van començar el partit perdent, per un gol anotat per Ester Ferrer en un ràpid contracop al segon minut de partit, i altre cop havien de jugar a contracorrent. No va ser fins al minut 10 en què Ona Castellví va poder anivellar el marcador amb un xut llunyà. I poc després, amb una preciosa jugada per darrere de la porteria va aconseguir avançar-se establint l'1-2. Després que Aina Florenza rebés una targeta blava, les locals van fallar el llançament de falta directa, però durant els minuts de superioritat van aconseguir tornar a anivellar el marcador. I amb aquest resultat es va arribar al descans.

Sant Cugat femení - CHM

A la segona part, el Mataró seguia sense renunciar a dominar el partit i atacar la porteria santcugatenca, i així va arribar el gol de Carla Fontdeglòria que tornava a donar avantatge visitant. Però no van poder mantenir-lo, ja que una altra contra ràpida va significar l’empat de les de roig i negre i, a falta de 20 segons pel final, van marcar el 4-3. Quedaria una petita escletxa per a l’èpica i les mataronines van aconseguir forçar una falta directa, però Carla no va poder convertir en gol, sumant així la tercera derrota en tres partits. La setmana vinent, el CHP Bigues i Riells visitarà el Jaume Parera i serà l’oportunitat d’aconseguir els primers punts.

Sant Cugat femení - CHM 2

P.H.C Sant Cugat - Medicare System MATARÓ  4-3

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (2), Xantal Piqué, Aina Florenza, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Laura Manzanares, Marta Soler i Èrika Arellano (ps).