Una altra derrota pel Mis Ibérica Mataró

Els nois de Quim López no van poder amb el Sant Cugat, un dels clars aspirants a l’ascens

El partit de dissabte, entre el Mis Ibèrica CH Mataró i el Patí Hoquei Club Sant Cugat es va disputar a la peculiar pista santcugatenca, per ser de parquet, per ser molt més gran de l’habitual i per la configuració estranya que té la tanca, i els locals saben aprofitar aquestes característiques. L’equip de roig i negre és un dels principals favorits per assolir l’ascens, després de perdre’l pràcticament en l’últim segon de la temporada passada, i precisament un dels seus punts més forts són els grans resultats que obtenen a casa.

El partit es va complicar ben aviat, ja que els locals van encetar el marcador al primer minut de partit. Van basar el seu joc en una sòlida defensa que no va deixar pràcticament escletxes per on els mataronins poguessin trobar la porteria i en el seu endimoniadament ràpid joc al contracop. Al minut 5 Jordi Bartrès va anotar el primer dels seus gols i va anivellar el marcador, però un minut després, una jugada confosa dins l’àrea d’Albert Povedano va acabar amb una pilota solta que Joan Farnés es va encarregar d’enviar al fons de la porteria sense que el porter igualadí pogués fer res. I un minut més tard, en un ràpid contraatac, Pau Gilabert va posar el 3-1.

Sant Cugat - CHM

Va haver de tornar a aparèixer Bartrès per, amb una jugada excepcional en què va driblar 3 rivals entrant pel centre de la pista, va encarar el porter i va anotar el 3-2. Tot just era el minut 10 de partit. Llavors van succeir uns minuts en què el partit es desenvolupava amb un joc ràpid amb contres pels dos costats, però amb les defenses ben situades. Fins que va arribar una jugada clau, confusa, prop de l’àrea mataronina, amb dos jugadors entrebancant-se, amb possibilitat de xiular una falta, caure els dos a terra, i possibilitat de xiular que estaven jugant des de terra, però la pilota va arribar, sense saber ben bé com, a Jordi Gabarra que va anotar el 4-2 quan faltaven 4 segons pel descans. Una bona gerra d’aigua freda.

Sant Cugat - CHM 2

La segona part va continuar amb una dinàmica similar, amb bon joc, velocitat i els porters encertats fins que al minut 8 l’àrbitre va ensenyar una targeta blava a David Yepes per una enganxada amb l’estic a Èric Florenza darrere de la porteria santcugatenca. Jordi Bartrès va anotar el seu tercer gol, situant el 4-3 al marcador, i quan semblava que el Mataró podria intentar la remuntada, dos gols del Sant Cugat en jugades gairebé consecutives, van posar un 6-3 que gairebé decidia el partit. L’últim bri d’esperança pels visitants van ser un penal que va anotar Marc Figa situant el 6-4 i una posterior falta directa que hauria pogut significar el 6-5 quan faltaven 5 minuts. En aquesta ocasió Bartrès no va poder batre el porter i el temps es va anar desgranant fins al final del partit.

En definitiva, el que podia ser un començament de temporada il·lusionant, empatant contra dos dels rivals més forts (Calafell i Barça) s’ha convertit en un malson del qual s’ha de sortir immediatament amb una victòria que doni confiança. L’oportunitat: la setmana que ve contra el Lleida Alpicat.

Sant Cugat - CHM 3

P.H.C. Sant Cugat – MIS Ibèrica MATARÓ  6-4

MIS Ibèrica Mataró: Albert Povedano (porter), Marc Povedano, Èric Florenza, Jordi Bartrès (3), Marc Figa (1) – cinc inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero, Oriol Lladó i Sergi Grané.