L'hoquei patins mataroní, en busca de la victòria

Els dos primers equips del CH Mataró es desplaçen a Sant Cugat, on volen sumar la primera victòria de la temporada

Les noies del Medicare System CH Mataró han tingut un inici de lliga complicat, enfrontant-se a dos dels equips –Palau i Gijón– que aspiren a estar dalt de tot a l'OK Lliga femenina, i després de sumar dues derrotes busquen sumar els tres primers punts aquest diumenge a les 13h a la pista del Sant Cugat.

Palau - Medicare 1

L'equip vallesà, que la temporada passada va proclamar-se campió de Primera Nacional Catalana sense perdre un sol partit, guanyant-se la plaça a OK Lliga, també ha començat amb dues derrotes, caient contra el Manlleu i el Cerdanyola. Per tant, és una bona ocasió pel conjunt d'Albert Larrea per trencar aquest mal inici i sumar la primera victòria de la temporada.

Després de dos empats, l'equip masculí vol sumar la primera victòria

El Mis Ibérica CH Mataró, que juga a 1a Estatal masculina, també juga a Sant Cugat però el dissabte a les 20:30h, i en el seu cas volen treure's el mal sabor de boca de la derrota de la setmana passada a casa, quan tenien el partit molt ben encarrilat. Els mataronins havien sumat abans dos empats, i per tant també busquen la primera victòria, però a priori per ells és una tasca més complicada, ja que és una pista difícil.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Asturhockey

La temporada passada els mataronins hi van caure per 5-1 –de fet a casa també van perdre per 1-3–, i els vallesans van acabar en cinquena posició, mentre que el Mataró va ser desè. Aquest any el Sant Cugat ha guanyat dos partits per golejada i només a perdut per la mínima a la pista del GEiEG, ocupant la quarta posició, i per tant ben segur que serà un partit molt complicat, en la que els homes de Quim López hauràn de mostrar la seva millor cara, si volen endur-se la victòria.