El Medicare System Mataró no pot amb el poderós Gijón

L’equip asturià, construït clarament per assolir el títol, va dominar el partit en tot moment gràcies a la qualitat individual de les seves jugadores

El partit ja pintava complicat pel Medicare System Mataró inclús abans de començar. Visitava el Jaume Parera l’Hostelcur Gijón HC, un dels clars candidats per aspirar al títol de lliga aquesta temporada, sumant l’arribada d’Anna Casaramona a l’equip que ja porta diversos anys disputant la lliga al màxim nivell.

Hoquei Medicare CH Mataró - Gijón

En un començament mogut, es van veure diverses ocasions en ambdues porteries, però amb més claredat per a les visitants. Va ser al minut deu de partit quan, després de la millor ocasió del Mataró amb un xut de Carla Fontdeglòria i una doble aturada de la portera, les visitants van organitzar un contracop fulminant i van posar el 0-1. Dos minuts després, amb una gran jugada individual, Aina Florenza va anotar el gol de l’empat, però l’alegria local va durar 15 segons. El temps que va trigar l’equip asturià en anotar l’1-2 després de sacar del centre del camp. I encara abans del descans, una contra portada per Ana Casaramona, va acabar amb una passada creuada rematada a plaer per Sara González.

En la segona part, les principals ocasions van venir a pilota parada. Al minut 8 un penal comès en l’àrea local el va poder aturar Ariadna Escalas. Al minut 9, la desena falta del Gijón va donar una falta directa al Mataró que Marta Soler no va poder convertir. Dos minuts més tard, arribava el torn per a les visitants i, en aquest cas María Díez, sí que va poder superar la portera mataronina i establir l’1-4. Quan faltaven 5 minuts pel final, l’àrbitre va sancionar amb targeta blava una falta de Sara González i, en un acte de valentia, altre cop Marta Soler va encarar la portera per executar la falta directa, però no va poder transformar-la, tampoc. Ja dins l’últim minut Carla Fontdeglòria va establir el resultat final en una bona jugada personal. De qualsevol manera, segon partit i segona derrota, contra rivals complicadíssims, això sí.

Medicare System MATARÓ – Gijón Hockey Club 2-4

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Xantal Piqué, Júlia Canal –cinc inicial-, Aina Florenza (1), Joana Xicota, Anna Fontdeglòria, Marta Soler i Èrika Arellano (ps).