El Mis Ibérica Mataró s’emporta un punt de la pista del Barça B

Ha estat un partit dur disputat en l’impracticable parquet del pavelló de Mundet

En el partit de la segona jornada de la Primera Nacional Espanyola, entre el Mis Ibèrica Mataró i el Futbol Club Barcelona “B”, l’equip mataroní no ha pogut endur-se la victòria tot i avançar-se al minut dos de partit, amb un gol de Marc Povedano.

El partit s’ha disputat al pavelló de Mundet de Barcelona que, per les característiques del seu parquet: molt fosc i amb una superfície irregular, dificulta enormement el joc per a aquells que no hi estan acostumats. Sense anar més lluny, hi ha moments en què pràcticament és impossible de veure la pilota.

A més, els àrbitres s’han encarregat de complicar encara més el partit amb un criteri excessivament estricte a l’hora d’assenyalar les faltes (els equips han acabat 19 a 15 en faltes) i amb un festival de targetes blaves.

Tot i això, després del gol de l’empat dels blaugranes, al minut 9 de partit, ja no s’han vist més gols. Ni en les múltiples ocasions que ambdós equips s’han acostat a les porteries rivals ni en les 5 faltes directes que s’han sancionat (3 favorables al Barça i dues al Mataró). Els dos porters han segellat unes exhibicions molt destacables.

Així doncs, els mataronins, després de dues jornades, contra dos dels rivals més forts de la competició, no coneixen la derrota i afrontaran la pròxima jornada amb ganes d’aconseguir la primera victòria i situar-se en la part alta de la classificació.

FC BARCELONA B 1-1 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Albert Povedano (porter), Marc Povedano, Èric Florenza, Jordi Bartrès, Marc Figa, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero, Oriol Lladó i Sergi Grané (ps).