El Medicare System Mataró no pot amb el Palau

En un primer partit amb massa errades, les noies d’Albert Larrea han perdut per 5-2

Les noies del Medicare System Mataró han debutat, una temporada més, i en van tres, a l'OK Lliga Femenina. En el partit, disputat a Palau-Solità i Plegamans, el dissabte a les 8 del vespre, els primers minuts van ensenyar unes noies de groc i negre dominadores del joc i del tempo del partit, amb les locals, avui de vermell i blanc, carregant-se de faltes per intentar aturar el joc mataroní.

Palau - Medicare 1

Però van ser els errors, les jugades puntuals i l’eficàcia de les palauenques el que, ja a la primera meitat van decidir el partit. Quan més pressionava el Mataró per obrir el marcador, una falta al centre del camp va ser sancionada com a falta directa per l’àrbitre i Berta Busquets la va convertir, magistralment, en l’1-0 al marcador. Corria el minut 7 de partit.

Poc després va arribar el 2-0, en una jugada confosa amb rebots dins de l’àrea mataronina, que Laura Puigdueta ha aprofitat per endinsar la pilota al fons de la xarxa. I encara abans del descans, el tercer i el quart gol de les locals, ambdós sortits de contracops resolts amb mestria. Resultat molt dur per a les jugadores del Mataró, però jugant amb un equip de la qualitat del Palau, no es poden cometre tants errors.

En una segona part "de tràmit", el Mataró va continuar lluitant i, Ona Castellví de penal i Xantal Piqué amb un bon xut, van aconseguir els dos gols per a les mataronines.

Palau - Medicare 2

Tot i que el debut de l’equip ha estat amarg, més pel resultat i per l’excés d’errors que pel propi joc desenvolupat, cal destacar el debut amb el primer equip del Mataró de la Joana Xicota i de l’Aina Florenza –que ha jugat un gran partit–, ambdues amb 14 anys.

PALAU DE PLEGAMANS 5-2 MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria, Ona Castellví (1), Xantal Piqué (1), Aina Florenza –cinc inicial-, Júlia Canal, Joana Xicota, Laura Manzanares, Marta Soler i Èrika Arellano (ps).