El Medicare System CH Mataró comença l'OK Lliga 16-17

El primer partit el juga a Palau de Plegamans, mentre l'equip masculí de 1a Estatal es desplaça a la pista del Barça B

Aquest cap de setmana comença l'OK Lliga femenina d'hoquei patins amb la participació per tercera temporada consecutiva del Medicare System CH Mataró, que surt amb la intenció d'igualar com a mínim la darrera classificació, que va ser un 7è lloc.

Hoquei fem. CH Mataró - Bigues i Riells

Per començar juga el dissabte a les 20:30 hores a la pista del Palau de Plegamans. El rival, cinquè la temporada passada, és el campió de fa dues temporades i l'equip mataroní ha perdut en aquella difícil pista en les dues visites que hi ha fet per 2-0 i 3-1.
L'equip mataroní que ha fet dues esplèndides temporades a la màxima categoria estatal en 5è i 7è lloc, manté el seu bloc de jugadores, però ha canviat d'entrenador. Serà Albert Larrea el que intentarà repetir aquestes dues bones campanyes, que havia fet l'equip de la mà d'Oriol Feliu que continua lligat a l'equip fent la tasca de preparador físic.

L'equip masculí busca la primera victòria a la pista del Barça B

Per la seva part l'equip masculí, el Mis Ibérica CH Mataró, que juga a 1a Estatal, va començar la setmana passada amb un empat a casa davant el Calafell i a la segona jornada es desplaça el dissabte a les 12:30 hores a la pista del Barça B que va ser el campió la temporada passada però que, evidentment, no va poder pujar a l'OK Lliga.

L'equip mataroní va perdre per 6-2 a la pista del filial blaugrana en la passada temporada, però ara fa poc a la pretemporada se'ls va guanyar i això fa que l'equip de Quim López vagi amb esperances de donar la sorpresa.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell