El Medicare System Mataró comença la tercera temporada a OK Lliga

Difícils compromisos, fora de casa, per als dos primers equips de l'hoquei mataroní

Les noies, que aquest any dirigirà Albert Larrea, intentaran començar amb bon peu el camí per la tercera temporada seguida a l'OK Lliga a la difícil pista de l'Hoquei Club Palau de Plegamans. El partit es disputarà el dissabte 15 d’octubre a les vuit del vespre. El rival és un dels millors quatre equips d’Europa, però les mataronines intentaran aprofitar l’experiència acumulada durant les dues temporades jugades a la màxima competició de l’hoquei estatal.

El canvi més significatiu en la plantilla del Medicare System Mataró el trobem a la banqueta. L’adeu d’Oriol Feliu ha fet que Albert Larrea agafi les regnes de l’equip. En canvi, les jugadores continuen totes i, a més, pugen dues noves promeses de la pedrera: Aina Florenza (germana del capità de l’equip masculí) i Joana Xicota.

Hoquei fem. CH Mataró - Bigues i Riells

Plantilla Medicare System Mataró

Porteres: Érika Arellano i Ariadna Escalas

Jugadores: Júlia Canal, Ona Castellví, Aina Florenza, Anna Fontdeglòria, Carla Fontdeglòria, Laura Manzanares, Xantal Piqué, Marta Soler i Joana Xicota.

Entrenador: Albert Larrea

Visita del Mis Ibérica al filial blaugrana

Per la seva banda, el Mis Ibérica Mataró, després del debut a casa contra el Calafell, li toca visitar la també complicada pista del Barça B.

Amb l’horari encara per confirmar, ja que sembla que s’ha modificat l’horari oficial que deia que el partit es jugava el diumenge 16 a les 12 del migdia, l’equip de Quim López prepara el partit amb l’objectiu clar d’aconseguir la primera victòria. No serà fàcil sorprendre a un equip que l’any passat no va perdre cap partit a la seva pista.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell