El Mis Ibérica Mataró empata en el debut contra el Calafell

En un partit en què cada equip va dominar una part, l’empat es podria considerar un resultat just

• Marc Gomà
  • Dilluns, 10 Octubre 2016 00:48

El Mis Ibèrica Mataró rebia, dissabte a quarts de nou del vespre, en el debut en competició oficial, al Calafell, equip que l’any passat disputava l'OK Lliga i que està dissenyat per tornar-hi immediatament.

Els primers minuts van ser de tempteig, però el domini es va decantar cap a l’equip visitant. Quan el CH Mataró tenia la pilota, tocava i tocava sense fer mal. Els visitants, en canvi, eren més incisius. Va ser en una jugada pel lateral, en què un xut cap a l’àrea el va rematar a gol Sergi Romeu, al minut 6 de partit. I si no podien apropar-se a la porteria, no els hi tremolava l’estic de provar-ho des de lluny. Fet i fet, va ser amb un xut des del centre del camp que Oriol Palau va sorprendre Albert Povedano i va anotar el 0-2 al minut 10. El partit es complicava per a l’equip groc i negre.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell

Fins a aquest moment, el Mataró només havia creat perill en alguna jugada ràpida de contracop. Però després del segon gol va haver-hi uns minuts en què el Mataró es va espolsar el domini visitant i va crear alguna ocasió. No va aconseguir marcar, però. I encara s’hauria pogut complicar el panorama, perquè el Calafell, a 7 minuts del descans va tirar una pilota al pal. En qualsevol cas, es marxava al vestidor amb el resultat de 0-2.

En la segona meitat sí que el panorama va canviar radicalment. Els de Quim López van sortir del vestuari, disposats a lluitar pel partit, i es va veure ben aviat que les coses eren diferents. Després d’un parell de xuts ben dirigits però aturats pel porter, al tercer minut de la segona part va arribar el primer gol local. Jordi Bartrès va recollir una pilota que el porter havia aturat i la va col·locar al fons de la porteria.

La grada, liderada pel Front Mataroní, també esperonava incansablement l’equip, veient que el Mataró havia girat com un mitjó i ara creava ocasions amb regularitat i el perill assetjava la porteria dels de verd i blanc. No va ser fins al minut 11, quan el Calafell va cometre la desena falta i, també Jordi Bartrès, de falta directa, va anotar el gol de l’empat. El Mataró també es trobava amb 9 faltes al marcador i els visitants forçaven les jugades buscant la desena. El que va arribar, però, va ser el tercer gol del Mataró, obra de Marc Figa, en una jugada per darrere de la porteria en què va aconseguir batre el porter pel pal curt. Quedaven vuit minuts i mig.

I va ser quan faltava un minut i 39 segons quan els àrbitres van xiular una falta clarament evitable al Mataró en una jugada intranscendent prop de l’àrea rival, que significava la desena falta i donava als visitants l’oportunitat d’empatar. Van fer-ho, i amb el 3-3 es va arribar al final del partit.

Mis Ibérica MATARÓ – Club Patí CALAFELL  3-3

Mis Ibérica Mataró: Albert Povedano (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès (2), Marc Povedano i Marc Figa (1) –cinc inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero, Oriol Lladó i Sergi Grané (ps).