Carla Fontdeglòria i Ona Castellví campiones d'Espanya sub-18 d'hoquei patins

Catalunya va derrotar a Astúries en el partit decisiu d'un campionat jugat en format de lligueta

Ona Castellví i Carla Fontdeglòria, les dues jugadores del Medicare System CH Mataró d'hoquei patins, es van proclamar el passat diumenge campiones d'Espanya sub-18 en el campionat disputat a Alcanyís (Terol) i on formant part de la selecció catalana van derrotar a Astúries per 4-2 en un darrer partit molt disputat i on les dues jugadores mataronines van ser molt importants per a l'obtenció de la victòria.
El campionat es va disputar en format de lligueta però els resultats anteriors van fer que el darrer partit davant Astúries fos com una final, ja que tots dos equips havien cedit un empat davant Galícia i per tant el guanyador del partit era el guanyador del campionat.

La classificació final del campionat va ser: Catalunya 13; Galícia 12, Astúries 10, Madrid 6, Euskadi 3, Castella i Lleó 0.

160701Ho_FontdeCastellví

Les dues mataronines són importants en la darrera victòria

Només començar el partit final un gol d'Ona Castellví va avançar Catalunya i poc després de la represa, un de Carla Fontdeglòria va servir per posar un 2-0 al marcador que ja va encarrilar el triomf. Van reduir les asturianes però Laura Barcons, jugadora del Manlleu, va posar el 3-1, van tornar a marcar les asturianes, però novament la mateixa jugadora va posar el 4-2 definitiu.

160704Ho_Catalunyasub18

Carla Fontdeglòria màxima golejadora i Ona Castellví la capitana

Anteriorment Catalunya havia derrotat Castella i Lleó (16-0), Euskadi (11-0), Madrid (6-1), i només havia cedit un empat davant Galícia (2-2).
Carla Fontdeglòria amb 11 gols en total (5 en el partit contra Euskadi) va ser la màxima golejadora de l'equip campió i Ona Castellví, que era la capitana, en va marcar 6, però va ser clau fent l'empat davant Galícia poc abans del final del partit.