El Mis Ibérica Mataró perfila l’equip per a la temporada vinent

Setmana frenètica als despatxos del Club Hoquei Mataró

Setmana frenètica als despatxos del Club Hoquei Mataró de cara a la confecció de la plantilla que ha d'intentar assolir l’ascens a OK Lliga durant la temporada 2016-17.
Als fitxatges ja anunciats de Quim López per a la banqueta i de Marc Figa per reforçar la plantilla, s’hi ha unit l’arribada del golejador Àlex Cantero des del Tordera, la del porter Albert Povedano (germà de Marc Povedano), procedent del Lleida d’OK Lliga, així com la renovació de tota l’espina dorsal de l’equip amb què es va acabar la temporada 15-16 (Grané, Florenza, Povedano, Bartrès, Serra).

Fitxatges CHM

Analitzem com queda l’equip:

Banqueta
Després de 10 temporades, Joan Carles Vadillo deixa les regnes del Club Hoquei Mataró per agafar les d’un rival directe, el PHC Sant Cugat. Al seu lloc hi trobarem Quim López, un tècnic contrastat que aquesta temporada passada ha assolit l’ascens a OK Lliga amb el CP Manlleu. López va ser jugador a l'OK Lliga en equips com el Voltregà, el Vic o el Reus i també té experiència a les banquetes, on amb el Vic va arribar a la final de la Lliga Europea, caient contra el Barça, i va guanyar títols com la Copa del Rei o la Supercopa d’Espanya.

Porteria
Tot i la gran temporada que ha realitzat el porter de la casa Sergi Grané, la marxa d’Adrián Aceituno ha deixat un buit que calia omplir. El club ha optat per portar un porter de qualitat que pugui disputar-li els minuts a Grané i així, elevar el nivell conjunt. Albert Povedano estava al Lleida d’OK Lliga i amb la seva arribada a Mataró compartirà vestuari amb el seu germà Marc.

Jugadors de pista
La temporada 15-16 ha sigut complicada i ha estat plena d’entrebancs, però en la seva part final, l’equip s’ha assentat i ha disputat els millors partits de l’any. Per això, la continuïtat de gran part de l’equip, és una bona notícia. Jordi Bartrès, Èric Florenza, Marc Povedano i Èric Serra continuaran defensant la samarreta del Mataró.
Calia, però, trobar substituts per a les peces que marxaven.
Ricardo Valverde, que ens ha deixat per al record algun gol antològic, torna a Itàlia després de rebre una molt bona oferta econòmica, i al seu lloc hi trobarem Àlex Cantero, màxim golejador del CP Tordera aquesta última temporada, un jugador que, segons es defineix ell mateix, és un: “jugador d’àrea, lluitador, ràpid i agressiu en el bon sentit de la paraula. Lluito totes les boles i vaig fort sempre”.
Per altra banda, la retirada de Marçal Oliana es cobreix amb el retorn de Marc Figa, campió de la Copa CERS amb el Mataró i excompany de Bartrès i Florenza. Figa arriba des del PAS Alcoy, on ha disputat l'OK Lliga i ha aconseguit 13 gols.
També hi ha les baixes del gallec Pablo Fernández i de l’Oriol Pujol. Per cobrir-les, el jugador del club Oriol Lladó tindrà, aquest any, fitxa del primer equip. Queda doncs, encara, una plaça lliure que el club espera cobrir en els pròxims dies.

També es van presentar, a més, les noves equipacions on a part de la continuïtat del groc-negre i el blanc-blau destaca la presència de la bandera de Mataró i de la senyera.

CONTINUEN FITXATGES BAIXES
Sergi Grané (p) Albert Povedano (p) (Lleida OK Lliga) Adrian Aceituno (p)
Jordi Bartrès Àlex Cantero (Tordera 1a Nacional) Ricardo Valverde
Marc Povedano Marc Figa (Alcoi OK Lliga) Marçal Oliana
Èric Florenza   Pablo Fernández
Èric Serra    
Oriol Lladó (pedrera)    
  Quim López (E) (Manlleu 1a Nacional) JC Vadillo (E)