Oriol Feliu també s’acomiada del CH Mataró

L'Sferic Terrassa s'imposa en un partit molt igualat

En el darrer partit de la temporada, Oriol Feliu no es va poder acomiadar amb una victòria en el partit que va enfrontar el Medicare System Mataró a l’Sferic Terrassa. Va ser un partit molt igualat, en el qual les vallesanes van mostrar una bona imatge i van endur-se els tres punts en imposar-se per 3-4. Aquesta derrota va evitar que les mataronines acabessin la lliga en cinquena posició, caient fins a la setena en veure’s superades per Vilanova i Las Rozas.

Hoquei fem. CH Mataró - Terrassa

Les visitants gairebé sempre van dominar el marcador, de fet al descans ja guanyaven 1-3, i a la represa de seguida van marcar l'1-4 que complicava molt les coses a les mataronines. La reacció va arribar i dos gols en la recta final del matx van donar opcions al Mataró, però al final el 3-4 ja no es va moure. Oriol Feliu ja va anunciar que el seu substitut de cara a la temporada vinent és Albert Larrea, fins ara el seu segon, i s'acomiada després de tres temporades excel·lents amb un equip molt jove i amb un futur prometedor.

Hoquei fem. CH Mataró - Terrassa

Medicare System CH MATARÓ - Sferic TERRASSA 3-4

Medicare System Mataró: Erika Arellano (portera), Júlia Canal (1), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria i Ariadna Escalas (ps).
Marcador: 3’ Romaguera de penal (0-1); 4’ CANAL (1-1); 11’ Ferrer (1-2); 20’ Romaguera de falta directa (1-3); 22’ Puertas (1-4); 33’ CASTELLVÍ (2-4); 36’ CARLA FONTDEGLÒRIA (3-4).