Mis Ibèrica CH Mataró treu un bon empat del derbi

En un partit dominat per l’equip local, el Mataró va aconseguir empatar en el tram final

El Mis Ibèrica Mataró visitava al seu rival més proper, el Centre d’Esports Arenys de Munt, en el que podríem anomenar el derbi del Maresme. Tot i que el partit era intranscendent de cara a la classificació d’ambdós equips, la intensitat, tant a la pista com a la grada, va estar a l’altura del que s’esperava. Partit dur i vibrant a la pista i amb el color i la calor de les dues aficions a la grada.

160502Ho_Arenys4

Els primers minuts, gairebé tota la primera part, van ser de clar domini local. L’Arenys de Munt controlava la possessió de la pilota i eren molt incisius en l’atac a la porteria de Sergi Grané, forçant diverses ocasions de gol. El Mataró va defensar aquests minuts amb disciplina i intentant buscar les seves opcions al contracop.

Al minut 17, un xut llunyà de l’equip local el va refusar Grané i Gerard Gallardo va poder aprofitar el refús per anotar el gol. Una mica lenta la defensa del Mataró en aquesta jugada per controlar aquest refús.
Després del gol local hi va haver uns minuts en què el Mataró es va espolsar el domini dels de blanc i vermell i va ser capaç de crear unes quantes ocasions, però no va aconseguir anotar. Es va arribar al descans amb el marcador assenyalant l’1-0.

160502Ho_Arenys1

A la segona meitat el partit va estar més equilibrat, amb ocasions a les dues porteries i un joc molt ràpid. Als primers minuts, diverses ocasions visitants per forçar l’empat: Oliana, Valverde i Pove van tenir al seu estic jugades per empatar. Fins que al minut 10 de la segona part, l’Arenys va cometre la seva novena falta, a la cantonada de l’àrea. El Mataró la va xutar i del refús de la barrera, Marc Roca va treure un contracop fulminant que va convertir en el 2 a 0.

Un minut després hi va haver un penal claríssim a l’àrea de l’Arenys que Marc Povedano no va ser capaç de transformar. Es van succeir diverses ocasions dels visitants que, però, no en van poder convertir cap fins que al minut 17, un altre penal, en aquest cas per parar un xut amb el peu, el va poder transformar Ricardo Valverde en el 2-1.
Un minut després, en una jugada confosa en què, accidentalment, dos jugadors de l’Arenys es van colpejar, l’àrbitre va assenyalar una targeta blava a un jugador de la banqueta local per protestar. 2 minuts de superioritat per als visitants, doncs. I els van aprofitar. Ricardo Valverde va anotar el seu segon gol i va empatar el partit.

160502Arenys3

Immediatament, però, penal, també per peus, a l’àrea del Mataró. Sergi Grané va poder aturar el xut de Marc Roca amb una acrobàtica aturada. Un minut després, quan en quedaven 4 pel final, el Mataró va cometre la seva desena falta i això va donar una altra opció als locals. Jordi Illa també va topar amb un sensacional Grané. I quan faltava un minut just, va ser quan l’àrbitre va assenyalar la desena falta dels locals, després de gairebé 15 minuts jugant amb 9 faltes. Però en aquest cas Valverde va xutar al pal. Encara, després, Valverde va tenir una altra ocasió, sol contra el porter. Però tampoc la va anotar. Al final un empat que va deixar content tothom.

160502Ho_Arenys2

CE ARENYS DE MUNT 2-2 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Jordi Bartrès, Marc Povedano i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde (2), Oriol Lladó, Pablo Fernández i Marc Comas (ps).