El Medicare System Mataró guanya i ja és cinquè

La victòria, per la mínima (2-1), no reflecteix la superioritat que van demostrar les mataronines sobre el Bigues i Riells

• Marc Gomà
  • Diumenge, 01 Maig 2016 13:06

Les jugadores del Medicare System Mataró van sortir molt endollades al partit, dominant la possessió de la pilota durant tota la primera part i creant ocasions. Però no va ser fins al minut 7, després d’una bona jugada de Carla Fontdeglòria, que Júlia Canal va poder recollir el refús de la portera del Bigues i Riells i superar-la per anotar l’1-0. En una jugada individual de Laura Carrillo, el Bigues va empatar el partit dos minuts després, però encara abans del descans el Mataró va disposar de bones ocasions, aconseguint avançar-se en el marcador gràcies a una altra gran jugada de Carla Fontdeglòria que va circular per darrere de la porteria, aconseguint entrar a l’àrea i superant la portera pel segon pal.

Hoquei fem. CH Mataró - Bigues i Riells

S’arribava al descans amb el marcador assenyalant un 2-1, resultat que ja seria definitiu. Tot i que a la segona meitat la dinàmica va ser la mateixa durant els primers minuts i, en els últims, el Bigues es va bolcar per aconseguir l’empat, el marcador no es va moure. Ja a prop del final, quan el Bigues pressionava més, una targeta blava per Gemma Cristòfol, per protestar aïradament una decisió arbitral, va permetre que les locals controlessin el final del partit, sense patir per un possible empat. Amb aquesta victòria, les mataronines se situen, a falta de dos partits, en la preuada cinquena posició de la classificació. Els queda visitar el poderós Gijón i rebre a casa l’Sferic Terrassa en el partit que podrà decidir aquesta plaça.

Medicare System MATARÓ – CHP BIGUES I RIELLS 2-1

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Xantal Piqué, Marta Soler –cinc inicial-, Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria, Laura Manzanares i Èrika Arellano (ps).