El Medicare System, a Alcorcón, també remunta

Les mataronines van acabar imposant el seu joc per capgirar el gol inicial de les madrilenyes

El Medicare System Mataró, que havia perdut a casa a la primera volta, va refer-se a la segona meitat per acabar superant l’Alcorcón a domicili. Amb aquests tres punts pugen fins a la sisena plaça, a tan sols un punt de Las Rozas, que ha jugat un partit més i ocupa la cinquena plaça, darrere dels quatre equips més potents.

hoquei femení a Alcobendas

A l’inici les locals van imposar el seu ritme, mentre que les noies d’Oriol Feliu intentaven adaptar-se al parquet i a les reduïdes dimensions de la pista, i l’Alcorcón feia l'1-0 al minut quatre de joc. El Mataró es va refer i a poc a poc van anar controlant el joc, sobretot arran d’un canvi defensiu. A un minut del descans, una blava al tècnic local la va aprofitar Marta Soler per empatar en transformar la falta directa.

hoquei femení a Alcobendas 2

A la represa les mataronines van seguir imposant el seu joc, i al cap de vuit minuts van posar-se per davant gràcies a una bona acció individual de Carla Fontdeglòria. La defensa visitant va seguir sent un mur per a l’Alcorcón, i a tres minuts pel final Carla feia l’1-3 definitiu, que permet seguir pensant a repetir la cinquena posició de l’any passat.

ALCORCÓN - Medicare System MATARÓ 1-3

Medicare System Mataró: Erika Arellano (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (2), Ona Castellví, Xantal Piqué, Marta Soler (1), Anna Fontdeglòria i Ariadna Escalas (ps).