Remuntada del Mis Ibérica Mataró contra el Mieres

En un inici inesperat, els asturians es van col·locar 0-3 a 6 minuts del descans

• Marc Gomà
  • Diumenge, 24 abril 2016 10:53

Inici complicat de partit, on el CH Mataró no va aconseguir materialitzar les seves ocasions, ni tan sols un penal al minut 9, mentre el Mieres en va poder aprofitar tres, en tres contracops resolts a la perfecció. Especialment el tercer, amb una espectacular jugada de Javier Quintanal a sis minuts del descans (0-3). Però els locals van semblar centrar-se i van decidir anar a guanyar el partit. Van aconseguir reduir les opcions del Mieres gairebé a zero i van assetjar la seva porteria. Ja abans del descans, Marc Povedano va aprofitar un altre penal per situar l’1 a 3, arribant-se al descans amb aquest marcador.

Hoquei Mis Iberica CHM - Mieres

En la segona meitat, l’equip local va sortir en tromba i van crear diverses ocasions, tot i això, el segon gol va arribar al minut dos després d’una ocasió claríssima del Mieres que va xutar al travesser i va propiciar un contracop on Jordi Bartrès va assistir a Ricardo Valverde al segon pal. Dos minuts després, el mateix Jordi Bartrès va anotar el tercer gol amb un precís xut llunyà que el porter visitant no va poder aturar. Quedaven 20 minuts de partit i el marcador estava igualat. Al minut següent, Quintanal va disposar d’un contracop, però Grané el va aturar i el mateix jugador asturià va enganxar a Valverde amb l’estic per impedir que sortís a l’atac, veient la targeta blava. Va ser Valverde qui es va disposar a xutar la falta directa, però no va poder batre al porter. I, durant els dos minuts de superioritat numèrica, el Mataró tampoc va ser capaç de decantar el marcador. Però les ocasions se succeïen i el gol havia d’arribar.

Va ser a 14 minuts pel final que Ricardo Valverde, altre cop, va aconseguir el gol de la victòria definint perfectament una contra davant del porter. Van seguir uns minuts de bogeria en què els visitants van aconseguir accelerar el ritme del partit per intentar empatar, mentre Joan Carles Vadillo es deixava la veu a la banqueta intentant que els seus jugadors intentessin portar i frenar el ritme de joc. Finalment, però, es va aconseguir asserenar el joc i arribar al final del partit amb el mateix marcador.

Mis Ibèrica MATARÓ – Modoo CP Mieres 4-3

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (1), Jordi Bartrès (1) i Ricardo Valverde (2) –cinc inicial-, Marçal Oliana, Èric Serra, Oriol Pujol, Pablo Fernández i Marc Comas (ps).