Falta encert a bola parada per puntuar a Sant Feliu

En un partit molt disputat, el Mis Ibérica va tenir opcions fins al final, tot i fallar dos penals

El Sant Feliu segueix aspirant a l'ascens, i necessitava la victòria davant del Mis Ibérica Mataró el passat dissabte. Els homes de Vadillo van jugar un bon partit, complicant les coses als locals en un enfrontament molt igualat en el qual podria haver guanyat qualsevol dels dos, amb les errades a bola parada com a factor determinant, ja que es van desaprofitar dos penals i una falta directa.

Ho masc-st feliu

A la primera meitat es va avançar el Sant Feliu de penal, i per la seva banda el Mataró va fallar-ne dos –Povedano i Florenza–, amb bones intervencions del porter local, arribant al descans 1-0, quan el resultat podria haver estat 1-2. Els gols van arribar a la represa, avançant-se els mataronins de seguida amb gols de Valverde i Bartrés (1-2), però els locals tampoc van trigar gaire a capgirar de nou el marcador –4-2 quan s'havien jugat deu minuts–. Quatre minuts més tard, Pablo i Povedano aconseguien empatar altre cop, i la resposta del Sant Feliu trigava pocs segons a arribar, amb el 5-4. Povedano feia el 5-5 a quan faltaven poc més de tres minuts, però una pèrdua de bola permetia als locals fer el 6-5 que deria definitiu, ja que el Mataró no va aconseguir empatar de nou, i els punts es van quedar a Sant Feliu.

CHP SANT FELIU - Mis Ibérica MATARÓ 6-5

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (2), Jordi Bartrés (1) i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde (1) i Pablo Fernández (1).