El Medicare System Mataró s'imposa al Cerdanyola

La victòria, per la mínima, permet seguir aspirant a la cinquena plaça, just per darrere dels 4 millors equips d’Europa.

  • Marc Gomà
  • Diumenge, 17 abril 2016 19:02

Després de gairebé un més sense jugar OK Lliga, i de jugar la Copa de la Reina el cap de setmana passat, on les mataronines no van ser capaces de donar la sorpresa contra el poderós Manlleu, el Medicare System Mataró tornava al pavelló Jaume Parera per afrontar la recta final de la temporada. Va ser un partit travat contra el Cerdanyola, de domini local, però amb massa contracops perillosos per part de les de verd i blanc, que van obligar a Arellano a lluir-se en més d’una ocasió. A l’altra banda, el domini mataroní no es concretava en gaires ocasions clares.

Hoquei fem. CH Mataró - Cerdanyola

El primer gol del partit va arribar ben entrada la segona part, quan un xut de Carla Fontdeglòria el va refusar la portera, i Xantal Piqué va recollir el refús per convertir-lo en l’1-0 que seria, ja, el resultat definitiu. Queden 4 partits per acabar la temporada i el Mataró té clares aspiracions a aconseguir la cinquena plaça de la classificació, que podria considerar-se un èxit, just per darrere dels 4 equips que dominen l’hoquei femení europeu (van jugar l’última F4 de la Champions League).

Hoquei fem. CH Mataró - Cerdanyola

Medicare System MATARÓ – Cerdanyola CH 1-0

Medicare System Mataró: Érika Arellano (portera), Carla Fontdeglòria, Ona Castellví, Xantal Piqué (1), Laura Manzanares –cinc inicial-, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Marta Soler i Ariadna Escalas (ps).