El Medicare System CH Mataró aquest any es queda a quarts

S'ha avançat davant el Manlleu però ha acabat perdent

L'equip femení del Medicare System CH Mataró aquest any no ha pogut superar els quarts de final de la Copa de la Reina, com havia fet la temporada passada, ja que les noies d'Oriol Feliu han caigut derrotades per 3-1 davant el potent Manlleu que és el segon classificat de la lliga a només 3 punts del líder, i que ja va ser l'equip que va tallar les ales a les mataronines l'any passat, però a semifinals.

160408Ho_CopaReina-2

Les mataronines han aguantat fins al descans amb empat a zero, en una primera meitat molt tàctica en la qual el Manlleu ha enviat dues boles al pal. A l'inici de la represa les mataronines, molt ben col·locades en defensa, han sorprès les favorites amb un gran gol de Carla Fontdeglòria. Les osonenques han reaccionat empatant de seguida, i quan faltaven cinc minuts pel final han aprofitat la falta directa per acumulació de faltes per fer el 2-1. En el tram final del matx el Mataró ha jugat sense portera, buscant l'empat amb una jugadora més de camp, però el Manlleu ha aguantat bé, i recuperant una bola ha fet el 3-1 quan faltaven cinc segons pel final. El Manlleu jugarà la semifinal davant el Palau de Plegamans, mentre que l'altra la jugaran Voltregà i Gijón.