La Copa de la Reina, un repte per al Medicare System Mataró

Aquest cap de setmana es podrà veure el millor hoquei patins femení del món a Lloret de Mar

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret de Mar el torneig del KO de la màxima categoria estatal de l’hoquei femení, i el Medicare CH Mataró torna a estar entre els millors vuit equips que disputen el trofeu. Els quatre caps de sèrie són els equips que van jugar la final a quatre de la Copa d'Europa fa ben poc, pel que queda clar la qualitat i dificultat d'aquest torneig. L’equip entrenat per Oriol Feliu ho té complicat per passar a semifinals, ja que per fer-ho ha de desempallegar-se de l’actual campió, el Manlleu, però en aquesta competició pot passar de tot, i ben segur que aquest divendres 8, a les 20:30, es podrà veure un bon partit d’hoquei patins.

100306Ho_Copa3

Sense anar més lluny, la temporada passada les mataronines van sorprendre al potent Palau de Plegamans –actual campió de lliga– en els quarts de final, imposant-se per 1-0. I si, el Mataró va topar amb el Manlleu a semifinals i no van poder arribar a la final, però va fer patir de valent a l’equip osonenc. Amb un inici sensacional les d’Oriol Feliu van posar-se 0-2, obligant al Manlleu a treballar de valent per remuntar, i de fet el definitiu 3-2 no va arribar fins a deu segons pel final.

Web de la Copa de la Reina, on es poden seguir els resultats

Aquesta temporada, en els dos enfrontaments de Lliga, les mataronines no han pogut posar tants problemes a les osonenques, ja que van perdre a la seva pista per un contundent 6-1 i a casa per 1-5, i per tant cal que mostrin la seva millor cara per intentar donar la sorpresa a Lloret de Mar. En cas d’aconseguir-ho s’enfrontarien al guanyador del Palau de Plegamans - Las Rozas, mentre que a l’altra meitat del quadre s’enfronten el Voltregà amb el Bigues i Riells per una banda i el Gijón i l’Sferic Terrassa per l’altra. Les semifinals es disputen el dissabte a la tarda, mentre que la final serà retransmesa en directe per televisió el diumenge a les 18h.

Seguiment dels partits en directe, a través de la web de la Federació