Derrota del Mis Ibèrica Mataró a la pista del Girona (2-1)

El Mataró encadenava la visita a un altre dels equips que estan en posicions d’ascens i no va poder puntuar tot i tenir opcions fins al final

Un altre partit complicat pel Mis Ibèrica Mataró. Visitava la pista del Girona, tercer classificat de la competició i, per tant, es troba disputant les opcions d’ascens a OK lliga en aquest tram final de competició. A més, recordem, que l’equip blanc i vermell va guanyar per 1 a 6 al Jaume Parera.

Aquest partit, en horari “clandestí” per la seva coincidència amb el Barça-Madrid de futbol, va ser molt diferent. Pocs gols i poques faltes, però amb l’equip local sempre per davant en el marcador, amb un ambient que es va anar escalfant entre els dos equips i també amb els àrbitres. La primera part va acabar amb un solitari gol gironí que ho deixava tot obert per a la represa. I a ben poc de començar la segona part, també els de blanc i vermell van posar el 2-0 al marcador.

HO MASC-GIRONA

L’equip mataroní va saber reaccionar i es va acostar, situant el 2-1 Jordi Bartrés quan faltaven 10 minuts pel final, i encara va tenir opcions. Fins i tot, Marc Povedano va disposar d’un penal dins l’últim minut de partit. Però Jaume Llaverola és complicat de superar i Pove no va aconseguir-ho en la jugada que hauria pogut significar l’empat.

El Mataró es troba en una zona tranquil·la de la classificació, amb un bon coixí respecte de les places de descens però molt lluny de les d’ascens. Afronta els últims 6 partits amb pocs objectius més que gaudir i aconseguir les màximes victòries possibles.

City Lift Girona - Mis Ibèrica MATARÓ 2-1

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano, Jordi Bartrès (1) i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde, Oriol Lladó, Oriol Pujol i Marc Comas (ps).