El Medicare System no pot doblegar al líder

Bon partit local malgrat la derrota, davant el totpoderós CP Voltregà, que va haver de tirar d’ofici per endur-se els tres punts 

  • Carles Garro
  • Diumenge, 13 Març 2016 18:43

Tenien ganes les mataronines de treure’s l’espina del mal partit jugat a Sant Hipòlit a la primera volta i ja de sortida es va poder veure un Mataró molt endollat al partit, sòlid i contundent en defensa i provocant que el Voltregà no es trobés gens a gust sobre la pista. El bon plantejament defensiu no permetia a les osonenques penetrar amb facilitat fins a la porteria local, havent de recórrer sovint a llançaments llunyans per tal de generar perill. Al minut 9, la internacional Natasha Lee va aconseguir desviar un d’aquests llançaments per posar el 0-1 al marcador. Tot i el gol encaixat, les noies d’Oriol Feliu van continuar treballant i van disposar de fins a tres clares contres per tal d’equilibrar el partit, però la manca d’encert de cara a porteria va fer que el resultat a la mitja part els fos desfavorable.

Mataró-Voltregà

A la represa, més del mateix, bon treball defensiu de les mataronines i les visitants que una vegada i una altra s’estavellava contra la defensa maresmenca. Només va ser capaç el Voltregà, d’ampliar distàncies a pilota aturada, novament a les mans de Natasha Lee en transformar un penal. Tot i el 0-2 el Mataró ho va seguir provant fins al darrer instant i no va llençar mai la tovallola, però tot i l’esforç el resultat ja no es va moure.

Mataró-Voltregà

Medicare System CH MATARÓ - CP VOLTREGÀ 0-2

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria, Ona Castellví, Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria i Erika Arellano (ps).
Marcador: 9’ Lee (0-1); 26’ Lee de penal (0-2).