El Medicare System CH Mataró rep un dels equips més forts d'Europa

El CP Voltregà és el líder de l'OK Lliga i està classificat per a la Final Four europea

160311Ho_Voltregafem

L'equip del Medicare System CH Mataró rep el dissabte a les 18:15 hores el líder de l'OK Lliga, el Club Patí Voltregà, que és l'equip més llorejat de l'hoquei patins català.
L'equip osonenc en efecte té al seu palmarès 3 copes d'Europa, 7 Lligues Catalanes, 5 Copes de la Reina, 5 Campionats d'Espanya i 4 títols de l'OK Lliga, campionat que va guanyar entre les temporades 2010-11 i 2013-14 de forma consecutiva i que la temporada passada li va prendre el Palau de Plegamans, quedant l'equip blanc-i-blau en segona posició. Ara l'equip que prepara David Bou ja està classificat per jugar novament la Final Four del Campionat d'Europa.

ho fem mataró-voltregà

L'equip d'Oriol Feliu ocupa la vuitena posició de la classificació amb 28 punts, a 21 punts del seu rival de demà dissabte, un equip que compta amb un bloc molt compacte on destaquen les internacionals Natasha Lee i Berta Tarrida, i que a  la primera volta a Sant Hipòlit de Voltregà va passar per damunt de l'equip mataroní derrotant-lo sense compassió per 8-1.
La temporada passada el resultat aquí a Mataró també va ser clarament favorable al Voltregà per 0-3 i tot plegat indica les dificultats per les que passarà l'equip mataroní en aquest partit, que evidentment no és de "la seva lliga", que és la dels equips que lluiten per la cinquena plaça per sota de Voltregà, Manlleu, Gijón i Palau de Plegamans.
El Voltregà fora de casa ha guanyat 7 partits i ha perdut a Gijón (2-1) i Palau de Plegamans (4-0).

Imatges del partit de la temporada passada de m1tv

L'equip masculí juga el diumenge a la pista del filial del Barça

Per la seva part l'equip masculí, que s'ha refet d'una mala ratxa i ha assolit dues victòries seguides que l'han allunyat de les posicions de descens, també té un partit ben complicat, ja que juga el diumenge a les 12 hores a les Llars Mundet, on juga el FC Barcelona B, que és el segon classificat amb 37 punts, 13 per sobre de l'equip mataroní, que ocupa la vuitena plaça.
Evidentment els jugadors de Juan Carles Vadillo que vénen de derrotar el Manlleu, un equip que també lluita  a la zona alta, van amb ganes de donar la sorpresa, de la qual van estar a prop a la primera volta, ja que el resultat va ser de 7-8 favorable als blaugrana.
Fa dues temporades  el CH Mataró ja va guanyar a la pista del Barça B per 2-3.
L'equip blaugrana a casa seva aquesta temporada ha cedit només un empat (Manlleu) i una derrota (Arenys Munt).

Mataró-Manlleu