Cara i creu pel Medicare System Mataró a Madrid

Dissabte no van poder amb l'equip de Las Rozas (0-4), però diumenge van fer bons els pronòstics derrotant el cuer (0-2)

Les noies del Medicare System Mataró aprofitaven aquest passat cap de setmana el desplaçament a terres madrilenyes per disputar dos partits, dissabte a la pista de Las Rozas i diumenge a la del Santa Maria del Pilar. El balanç va ser de 3 punts en dos partits, imposant la lògica a la pista del cuer, que encara no ha puntuat en tota la temporada, i caient per 4-0 a Las Rozas.

Las rozas medicare system

El 0-4 de dissabte és un resultat que no reflecteix del tot el vist a la pista de Las Rozas, –impracticable per les jugadores, que prou feina tenien per a no caure, ja que plovia i es tracta d'un poliesportiu semicobert amb goteres– ja que es pot dir que el Mataró va posar el joc i les locals els gols. Les madrilenyes es van tancar al darrera i van aprofitar pràcticament tots els contraatacs dels que van disposar.

Santa Maria del Pilar CHM

El mal resultat del dia anterior no va impedir que les noies d'Oriol Feliu fessin un partit molt seriós el diumenge, a la pista del Santa Maria del Pilar. Van saber controlar el ritme de joc en tot moment, però tot i les clares ocasions el primer gol no va arribar gairebé fins al descans, quan Ona Castellví va transformar un penal. A la represa el cansament va passar factura, i després de fer el segon –Carla Fontdeglòria– el Mataró es va dedicar a administrar la renda obtinguda.

 

Van jugar pel Medicare System CH Mataró: Èrika Arellano i Ariadna Escalas (porteres), Marta Soler, Laura Manzanares, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Anna Fontdeglòria, Ona Castellví (1) i Xantal Piqué.