Victòria balsàmica per al Mis Ibèrica Mataró a Rivas

Amb aquesta victòria per 1-5 contra l’equip madrileny aconsegueixen un coixí de 8 punts respecte de les posicions de descens

Després de 4 derrotes consecutives, el Mis Ibèrica Mataró visitava, diumenge, la pista del CP Rivas, l’equip que marcava les posicions de descens. Abans del partit hi havia 5 punts entre els dos equips i, per tant, una victòria madrilenya els hagués situat a dos punts i hauria complicat molt l’últim tram de temporada. Però el partit va començar de cara pels visitants, ja que al minut 5, Jordi Bartrès va aconseguir batre el porter madrileny i situar el 0-1. Va ser a tocar del descans, quan faltaven dos minuts, quan l’equip madrileny va aconseguir igualar el marcador, després d’una primera part en què les defenses dominaven.

Mataró-Rivas

En la segona meitat, però, el Mataró va imposar-se, no sense dificultats. Al minut 2 ja va haver-hi una targeta blava pel Rivas, però els de groc i negre no van aconseguir transformar la falta directa ni van marcar durant els dos minuts de superioritat numèrica, i no va ser fins que restaven poc més de nou minuts que Marçal Oliana va trencar l'empat aconseguint l’1 a 2. Els locals van començar a perdre els papers i cinc minuts més tard, Bartrès anotava l’1 a 3 que pràcticament sentenciava el partit, finalitzant un contraatac. Amb el partit decidit, quan faltaven 3 minuts, l’equip local va rebre dues targetes blaves pràcticament consecutives, una d'elles a l'entrenador, i això va permetre que el Mataró anotés l’1 a 4 gràcies a una falta directa executada per Ricardo Valverde. Quan els locals van recuperar un exclós i eren 3 jugadors de pista, Marc Povedano va fer el 1-5 definitiu, a falta de poc més d'un minut pel final. Aquesta victòria ha de proporcionar tranquil·litat a l’equip per a poder segellar una bona part final de la temporada, amb bon joc i millors resultats.

CP Rivas Las Lagunas - Mis Ibèrica MATARÓ 1-5

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (1), Jordi Bartrès (2) i Oriol Pujol –cinc inicial-, Marçal Oliana (1), Ricardo Valverde (1), Pablo Fernández, Èric Serra i Adrian Aceituno (ps).