El Medicare System CHM perd i s'allunya del cinquè lloc

El Vilanova, un rival directe, va imposar-se amb un penal en el darrer minut

L'equip femení del Medicare System CH Mataró va caure derrotat el divendres davant el CP Vilanova, un rival directe en la lluita per la cinquena plaça i així l'equip d'Oriol Feliu s'allunya de la consecució d'aquesta posició, que havia aconseguit la temporada passada. El partit va ser molt igualat i es va decidir en el darrer minut quan l'equip visitant va transformar un penal per col·locar el 5-6 definitiu al marcador.

mataro-vilanova

La primera part havia acabat en empat després que l'equip local remuntés el gol inicial de les visitants, però aquestes equilibressin abans del descans. A la represa les vilanovines van agafar dos gols d'avantatge, però novament l'esperit de lluita i els tocs de qualitat de l'equip local van permetre igualar amb dos gols de Carla Fontdeglòria, que van proporcionar un final trepidant on la victòria hagués pogut caure de qualsevol costat. Però al final va ser del costat visitant.

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ 5-6 CP VILANOVA

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Èrika Arellano, Marta Soler, Laura Manzanares, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (3), Anna Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Xanta Piqué i Ariadna Escalas.
GOLS: 5' (0-1); 8' CARLA FONTDEGLÒRIA (1-1); 9' ANNA FONTDEGLÒRIA (2-1); 16' (2-2); 23' (2-3); 26' (2-4); 29' CARLA FONTDEGLÒRIA (3-4); 34' CARLA FONTDEGLÒRIA (4-4); 35' (4-5); 38' ONA CASTELLVÍ (5-5); 39'17" (5-6).