El Medicare System CH Mataró planta cara a la pista del campió

L'equip local no va resoldre fins ben avançada la segona part

• Dilluns, 22 Febrer 2016 10:07

Ho fem Mataró-Plegamans

L'equip femení del Medicare System CH Mataró no va poder puntuar a la pista de l'actual campió, el Palau de Plegamans, un dels equips més potents de la lliga i classificat per a la final a quatre de la Copa d'Europa femenina, però va donar molt bona imatge i no va permetre que l'equip local decidís el partit fins ben avançat el mateix, cosa ben diferent que la que havia passat a la primera volta en què havien guanyat a Mataró per 0-4.

L'equip local es va avançar als 11 minuts, però poc abans del descans va empatar Carla Fontdeglòria posant emoció al partit. A la represa el marcador es va mantenir igualat, però l'equip local va plasmar la seva ja teòrica superioritat amb dos gols en dos minuts a la meitat d'aquest segon període.

PALAU PLEGAMANS 3-1 MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Èrika Arellano i Ariadna Escalas porteres; Marta Soler, Laura Manzanares, Carla Fontdeglòria (1), Anna Fontdeglòria, Júlia Canal, Xantal Piqué, Ona Castellví.
GOLS: 11' Puigdueta (1-0); 18' CARLA FONTDEGLÒRIA (1-1); 27' Busquets (2-1); 29' Puigdueta (3-1).