El Mis Ibèrica Mataró continua en caiguda lliure

Per segona vegada aquesta temporada, el CH Mataró suma 4 derrotes consecutives, després de perdre a Sant Cugat (1-3)

El Club Hoquei Mataró arribava amb ganes de girar la truita, de canviar la dinàmica que porta l’equip. El Jaume Parera rebia la visita del Sant Cugat, el partit que, a l’anada, va significar la primera derrota de la temporada i la lesió de Jordi Bartrès. L’equip va començar entonat i durant la primera meitat el domini va ser groc i negre. Però com està resultant habitual aquesta temporada, no hi va haver manera d’aconseguir un gol. El Sant Cugat es va carregar de faltes (fins a 11 en va fer durant els primers 25 minuts) i ni de falta directa el Mataró va aconseguir encetar el marcador. Qui sí que ho va aconseguir, 2 minuts abans del descans, van ser els visitants que, en un contracop molt ràpid, van aconseguir situar la pilota fora de l’abast de Sergi Grané i al fons de la xarxa. Gerra d’aigua freda, just abans de marxar al vestidor, per a un equip que ja està tocat anímicament.

Mataro_St Cugat

Durant el descans, diversos jugadors visitants van estar increpant els àrbitres per la quantitat de faltes que els estaven xiulant, i vaja com va canviar el partit. A la segona part va semblar que tenien barra lliure. Per posar més llenya al foc, als 8 minuts de la segona part, en una jugada en què estaven al límit del passiu, els visitants van elaborar un gol magnífic. Amb una jugada de tiralínies, en tres passades van passar de camp propi a deixar un home sol davant de Grané, que no va poder fer res per evitar el 0-2. El Mataró, però, ho va intentar, una vegada més. Es van bolcar a l’atac i Marc Povedano va aconseguir l’1 a 2 desviant un xut llunyà. Havia de ser el gol que permetés la reacció local, però no va ser així. El Sant Cugat va saber frenar l’ímpetu dels de groc i negre, i va saber jugar amb els nervis que s’anaven fent presents a mesura que el rellotge feia passar els minuts. Finalment, quan faltaven menys de 2 minuts, en una jugada embolicada, els visitants van anotar l’1 a 3 i, a més, els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Pablo Fernández per protestar. Ja no hi va haver temps, doncs, per a res més.

Ben segur que, en el si de l’equip, ja pensen més a evitar el descens que no pas en aconseguir un gairebé impossible ascens. Per aquest fi, evitar el descens, el partit de la setmana que ve a Rivas, contra el rival que, ara mateix, marca l’última posició de descens, serà vital.

Mis Ibèrica MATARÓ – PHC Sant Cugat 1-3

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (1), Jordi Bartrès i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde, Pablo Fernández, Oriol Pujol i Adrian Aceituno (ps).